Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Meteorologička počas predpovede počasia zažila totálny šok: Najprv polárna žiara, potom...

(Zdroj: Twitter/Maria Cid Medina)

SAN FRANCISCO - Americká meteorologička zažila pravdepodobne najkrajší deň vo svojom živote. Priamo pred kamerami ju totiž jej dlhoročný priateľ požiadal o ruku. Až neskôr sa dozvedela, že o zásnubách vedel celý televízny štáb. Mladá žena neskrývala prekvapenie a priznala, že niečo podobné vôbec nečakala.

Mary Leeová nedokázala ovládnuť slzy, keď jej priateľ na Valentína pokľakol na jedno koleno a požiadal ju o ruku. Meteorologička pracujúca pre televíznu stanicu CBS San Francisco Bay Area práve hovorila o polárnej žiare, keď zažila najväčší a očividne aj ten najpríjemnejší šok vo svojom živote. 

Meteorologička sa práve nachádzala v štúdiu KPIX 5, keď dcéry jej priateľa Mirium a Madi prišli na nakrúcanie s ružami. Leeová si spočiatku myslela, že ju chceli len prekvapiť, až kým jej priateľ neklesol na jedno koleno a nevytiahol prsteň. "Mary, ty si moja polárna žiara. Si veľkolepá a krásna. Dievčatá ťa zbožňujú a ja ťa milujem. Chcem, aby si bola súčasťou môjho života. Budeš navždy moje dievča a vezmeš si ma?" opýtal sa svojej priateľky. Tá zostala evidentne ohromená. Žiadosť o ruku bola o to výnimočnejšia, že na obrazovke za dvojicou bolo vidno nádhernú polárnu žiaru. 

Zábery sa dostali na Twitter, kde čerstvo zasnúbenému páru pogratulovalo obrovské množstvo ľudí. Niektorí pochválili Ninana za úžasný spôsob, akým požiadal Leeovú o ruku. Neskôr sa ukázalo, že na zásnubách sa podieľal celý štáb. "Nazvali to ,Operácia vezmi si Mary!‘," uviedla neskôr Mary s tým, že to bolo veľmi nečakané. 

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o rukuMeteorologičkaPredpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu