Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Tínedžer si kúpil staré Nintendo: Bol k nemu priložený odkaz, ktorý ho absolútne dojal

(Zdroj: Reddit/acollier25)

LONDÝN - Na Reddite sa objavil príspevok s dojímavým odkazom. Neznámy hráč si kúpil prenosnú hernú konzolu Nintendo DS z druhej ruky. V tom čase ešte netušil, že pôvodný majiteľ mu zanechal úsmevný odkaz o svojej hráčskej minulosti. Príspevok vyvolal v mnohých nostalgické pocity.

Niekedy býva poriadne ťažké vzdať sa niečoho, čo ste mali kedysi veľmi radi. Príkladom je hráč menom Janie, ktorý sa rozhodol predať svoju starú hernú konzolu. Aby ale uzavrel jednu kapitolu svojho života, zanechal milú správu pre osobu, ktorá si kúpila. V liste sa píše: "Hej! Ďakujem za nákup. Tento DS som dostal ako darček k svojim desiatym narodeninám. Keď som ho dostal, vôbec som netušil, kto je Link alebo Zelda, ale nakoniec som na to prišiel. Toto Nintendo ma sprevádzalo na dlhých jazdách. Mám 23 rokov a dúfam, že niekto ďalší zažije rovnaké potešenie ako ja. Šťastné hranie/zbieranie! (alebo ďalší predaj... časy sú ťažké!) - Janie."

Received a wholesome note with this DS I bought online from r/gaming

Tínedžer, ktorý si kúpil konzolu, bol z tohto odkazu veľmi dojatý. Zdieľal preto fotku listu na Reddite, kde na ňu reagovalo už takmer 100-tisíc ľudí. Mnohí ocenili, že predávajúci si našiel čas a zanechal ďalšiemu majiteľovi takýto úsmevný list.

Iní uviedli, že tento príspevok v nich vyvolal nostalgiu ohľadom ich starých herných konzol. "Moja mama mi dala túto DS, keď som mal jedenásť! V obchode ich mali strašne málo a čakala hodiny, kým sa jej to podarilo kúpiť. Teraz už DS nemám, ale stále mám úžasné spomienky," zaspomínal si jeden z užívateľov. Ďalší skonštatoval, že rovnakú konzolu mal ako dieťa a rád by ju opäť niekde našiel.

Viac o téme: NintendoHerná konzolaDojímavý odkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu