Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO V reštaurácii sa deň predtým, ako ju kvôli koronavírusu zavreli, stalo niečo neuveriteľné

Skillets v meste Naples Zobraziť galériu (3)
Skillets v meste Naples (Zdroj: Youtube/10News WTSP)

NAPLES - Majiteľ reštaurácie na juhu Floridy sa snaží zistiť, kto mu nechal astronomický tringelt. Stalo sa tak tesne predtým, čo prišlo nariadenie od vlády zatvoriť všetky reštaurácie. Prepitné si rozdelili zamestnanci, ktorí mali v ten deň službu. Údajne sa to nestalo prvýkrát.

KORONAVÍRUS zavrel školy a škôlky, aj vy ste doma ostali s deťmi? Takto pre ne navaríte

Ross Edlund, majiteľ reštauračného reťazca Skillets, uviedol, že zákazník, ktorý im nechal tringelt vo výške 10 000 dolárov (9110 eur), vyzeral ako úplne obyčajný chlapík. Domnieva sa, že jeho meno je Bill alebo Bob. Počas víkendov sa rád zdržiaval na terase reštaurácie a často prichádzal aj so svojou rodinou.

VIDEO V reštaurácii sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Skillets)

"Je to vtipné, pretože máme stálych zákazníkov, ktorí ku nám chodia už večnosť a sú našimi priateľmi, ale nie vždy poznáme ich mená. Vieme iba, ako vyzerajú, čo si objednávajú, kam si radi sadajú, ale netušíme, o koho v skutočnosti ide," vyhlásil Ross. Prepitné si rozdelili zamestnanci, ktorí boli v ten deň v službe. Každý z nich dostal 500 dolárov (cca 455 eur).

Ross Edlund v strede
Zobraziť galériu (3)
Ross Edlund v strede  (Zdroj: Facebook/Skillets)

Nebolo to prvýkrát, čo v reštaurácii dostali tak vysoké obslužné. Obzvlášť minulý týždeň bol vraj v tomto smere mimoriadne štedrý, keď veľa čašníkov dostalo nevídané tringelty. Paradoxom je, že to bolo vždy od neznámych zákazníkov.

Edlund ale musel na základe súčasnej nepriaznivej situácie prepustiť 90 percent svojich zamestnancov. Nechal otvorených len pár svojich prevádzok, ktoré vydávajú jedlo.

Viac o téme: ReštauráciaPrepitnéTringeltKoronavírusZatvorenie prevádzok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu