Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík (25) si dal v čínskej reštaurácii koláčik šťastia: Odkaz v ňom z neho spravil milionára

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RIVERDALE - Koláčiky šťastia, ktoré patria k bežne dostupnému sortimentu v čínskych reštauráciách, mnohí považujeme iba za recesiu alebo spríjemnenie obedového menu. Po skúsenosti istého Američana ale možno zmeníte názor a pri najbližšej príležitosti k nim pristúpite s väčším rešpektom.

Koláčik šťastia, ktorý si v čínskej reštaurácii v meste Riverdale vybral Diego Caceres, bol naozaj šťastný, ba priam až osudový. Zopár slov na papieri z neho totiž urobilo boháča. "Dali sme si s bratom obed v čínskom bufete. V koláčiku šťastia som našiel odkaz, že dnes je môj šťastný deň," spomína si.

Mladík (25) si dal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mladík následne začal nad tým premýšľať a napadlo mu, že by si mohol kúpiť žreb. Nemal však peniaze, tak si požičal od brata desať dolárov a kúpil si tiket lotérie Power 8s. Pre túto lotériu sa vraj rozhodol preto, lebo jeho obľúbený futbalista Ricardo Kaka hral s týmto číslom za Sao Paulo a Real Madrid. 

Manželia dôchodcovia zbohatli o 26 miliónov: Vypočítali, ako sa dá vyhrať lotéria!

Nevedno, či zaúradovala náhoda, sila odkazu v koláčiku, alebo mu šťastie prinieslo číslo zbožňovaného hráča, ale žreb bol víťazný a Diego sa teraz teší z výhry 100 000 dolárov (88 000 eur). "S bratom budeme cestovať a navštívime rodinu v Argentíne, Guatemale a Taliansku. A určite pôjdeme aj na nejaký zápas španielskej ligy," teší sa 25-ročný výherca. 

Viac o téme: Výhra v lotériiKoláčik šťastia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu