Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prečítajte si LIST, ktorý rozplakal tisíce ľudí na celom svete: Dojme aj tie najsilnejšie povahy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/OriginalYoni)

SAINT LOUIS - Predajca DVD prístrojov z amerického štátu Missouri na sociálnych sieťach zverejnil list od spokojného zákazníka v pokročilom veku, ktorý je dôkazom, že dobro vo svete skutočne ešte nevymrelo. Mladíka list zaujal, pretože v sebe niesol množstvo emócií a pocitov.

Online predajca elektroniky Matt Shoukry zo Saint Louis sa momentálne zotavuje z rakoviny a spomínanému seniorovi nedávno predal VHS prehrávač na staré kazety. Ten mu bol za to taký vďačný, že sa mu rozhodol napísať nesmierne dojemný list. "Zaujal ma, pretože väčšina správ a listov, ktoré dostávam, sa týkajú reklamy alebo ide o faktúry. Tento list mal ale na rozdiel od nich mimoriadne pozitívny obsah," uviedol Matt. 

Prečítajte si LIST, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/HeyShoukry)

List bol taký nečakaný a milý, že sa ním musel mladík pochváliť na Reddite, kde získal viac ako 300-tisíc pozitívnych reakcií. "Našiel som doma staré kazety a rád by som videl, čo na nich je. Kúpil som od vás VHS prehrávač a vy ste mi ho poslali v priebehu pár dní. Ďakujem veľmi pekne za vašu ochotu a rýchle konanie. Na kazetách je nahraný večierok spred 25 rokov pri príležitosti môjho odchodu do dôchodku. Bože, to sme ale boli mladí. Potom svadba s mojou rodinou a všetkými priateľmi, z ktorých mnohí už nežijú. Ďalej lyžovačky, záznamy o tom, ako vyrastajú moje deti, dovolenky. Pozerať ich bola strašná sranda. Ešte raz vám ďakujem za veľkorysý predaj," stálo v ňom. 

Shoukry má pláne list zarámovať a nechať si ho na pamiatku. Okrem toho dôchodcovi ponúkol, že mu zdigitalizuje videá zaznamenané na VHS páskach, aby sa zachovali pre budúce generácie. "V dnešnom svete je toľko negatívnosti, je osviežujúce vidieť niečo také pozitívne," dodal mladý Američan. 

Viac o téme: List
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu