Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ťažko chorá Diana (21) sa dva roky neusmiala: Potom jej dcérka (4) urobila tú najsladšiu vec

Dojímavý moment Zobraziť galériu (2)
Dojímavý moment (Zdroj: YouTube)

WALLKILL - Bol to neskutočne emotívny moment, po ktorom všetci v miestnosti plakali. Najmä mladá mamička, ktorá sa kvôli ťažkej chorobe už dva roky neusmiala. No pohľad na jej malú dcérku, ako sa ju snaží rozveseliť, urobil svoje.

Dianna Stanchaková mala len 21 rokov, keď jej na Štedrý deň v roku 2013 diagnostikovali Hodgkinov lymfóm. Odvtedy bojuje s rakovinou aj s pomocou svojej štvorročnej dcérky McKenny. Blonďaté dievčatko stojí pri jej boku a každý ju utešuje.

Ťažko chorá Diana (21)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nedávno, keď sa konala rodinná oslava, sa stalo niečo úžasné. McKenna oblečená do ružových šatičiek schmatla mikrofón a začala svojej utrápenej mame spievať pesničku I'm Gonna Love You Through It od country speváčky Martiny McBride. Spieva sa v nej o žene, ktorá bojuje s rakovinou prsníka, čiže o osude veľmi podobnom tomu Dianninmu.

V tom okamihu by ste v šiatri nenašli jediné suché oko. Všetci boli týmto činom tak dojatí, že bolo prakticky nemožné nerozplakať sa. "Som mamou a babkou týchto dvoch úžasných dievčat. Svoju dcéru som nevidela sa usmievať už skoro dva roky. Až doteraz. McKenna spieva túto pieseň svojej mamičke každý deň. Ona je hlavný dôvod, prečo chce moja dcéra poraziť rakovinu," napísala Dee Silvernallová na facebookovej stránke americkej talkšou Ellen DeGeneres Show, ktorá video zverejnila. Za krátky čas si ho stihlo pozrieť už viac ako dvadsať miliónov užívateľov.

Viac o téme: RakovinaHodgkinov lymfóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu