Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sama s plačúcim bábätkom v plnom lietadle: FOTO Rebekka očakávala všeličo, no toto nie!

Dobrí ľudia ešte stále existujú, naučila sa Rebekka. Zobraziť galériu (4)
Dobrí ľudia ešte stále existujú, naučila sa Rebekka. (Zdroj: Facebook)

FORT RUCKER – Cestovanie s malým dieťaťom je náročné, no plačúce bábätko v lietadle veľa ľudí považuje sa skutočné utrpenie. Svojej cesty sa bála aj Rebekka, matka Rylee, ktorá musela letieť domov sama, bez pomoci manžela či priateľov. Našťastie, natrafila na Nyfeshu, spolucestujúcu, ktorá sa rozhodla neodsudzovať matku s dieťaťom, ale pomôcť v rámci svojich možností. A tak je krásny príbeh na svete.

„Dnes sa mi stalo niečo úžasné a ja nebudem nikdy schopná vysvetliť, aká vďačná za to som,“ začala svoje dojemné vyznanie Rebekka. Na sociálnej sieti sa chcela podeliť o pekný zážitok, tak porozprávala príbeh, ktorý sa dotkol tisícov ľudí: „Ak niekto niekedy cestoval s malým dieťaťom, vie, aké stresujúce to môže byť. Dnešok mi však pripomenul, že na svete existujú úplne úžasní jedinci, aj keď sú pre vás úplne cudzí.“

„Mala som v pláne prekvapiť Nicka (manžela, pozn. autora), no bola som najviac vystresovaná z lietania s Rylee osamote a ťahaním všetkých našich vecí bez pomoci. Keď sme sa dostali do lietadla o 5:30 ráno, všimla som si, že je tam veľmi ticho a plno. Na dvoch sedadlách vedľa mňa sedel pár, ktorý vyzeral skutočne naštvaný. Spoznala som to podľa reči ich tela, neboli nadšení, že sedia vedľa Rylee,“ rozpráva Rebekka.

Dobrí ľudia ešte stále
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Keďže sa snažila predísť nepríjemnostiam, hľadala Rebekka spôsob, ako čo najmenej obťažovať lietadlo: „Rozhodla som sa požiadať druhú letušku, či by som sa nemohla presťahovať o dva rady dopredu, kde boli voľné dve miesta vedľa seba a ja by som tak mala viac miesta pre veci aj pre Rylee. Povedala, že áno a ďalšia vec, ktorú viem, je tá, že som sedela vedľa tejto úžasnej ženy.“

„Neviem, či som vyzerala tak vystresovane a rozrušene, ale ona úplne zmenila náš deň. Rylee nechcela prestať plakať, nezáležalo na tom, čo som robila... Tak sa ma opýtala, či si ju môže na chvíľu zobrať, tak som súhlasila. Hneď ako ju chytila, Rylee sa začala pozerať z okna a prestala plakať. Keď sme sa dostali do vzduchu, okamžite zaspala a spala počas celého letu, až kým sa nedostali von,“ hovorí ako o zázraku spokojná Rebekka.

Dobrí ľudia ešte stále
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

„Stále mi hovorila, že to vôbec nie je problém, že je to pre ňu vlastne upokojujúci pocit,“ povedala o svojej záchrankyni Rebekka a dodala: „Dokonca ju odniesla z lietadla a držala ju, kým som si rozbalila a zase dala dohromady kočík, takže som nemusela všetko robiť sama.“ Tento príbeh si už prečítali desaťtisíce ľudí, na Facebooku má už viac ako 81-tisíc zdieľaní.

Ak vás zaujíma, kto bola dobrú duša z lietadla, išlo o Nyfeshu Miller, ktorej Rebekka venovala poslednú časť svojho statusu: „Nikdy nepochopíš, akou šťastnou ma tento akt milosrdenstva urobil. Mohla si jednoducho prevrátiť očami a byť podráždená ako všetci naokolo, ale ty si ju vzala a držala celý čas, dovolila si mi si trošku oddýchnuť. Keď som ta sedela a sledovala ťa, ako obe s Rylee sedíte vedľa mňa, vohnalo mi to slzy do očí.“

Dobrí ľudia ešte stále
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Na poďakovanie zareagovala, samozrejme, aj Nyfesha. „Vrátim sa domov a vidím, že tento príbeh videlo viac ako 78-tisíc ľudí a dotkol sa toľkých životov za tak málo dní! Sme veľmi vďační, že sme vás toľko inšpirovali,“ napísala na svojom profile na Facebooku. O tom všetkom už medzitým informovali aj viaceré svetové médiá, tak sa krásne posolstvo šíri ďalej.

Viac o téme: Dojemný príbehDieťa v lietadleRebekka a Rylee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu