Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tínedžer si išiel do McDonaldu hľadať prácu: Dostal ju, ale úplne inú, totálna zmena v živote

Z Chrisa je úspešný model Zobraziť galériu (3)
Z Chrisa je úspešný model (Zdroj: coloursagency.com)

GLASGOW - Mladý Škót si chcel privyrobiť a uchádzal sa o prácu v známom fastfoodovom reťazci. Nakoniec sa ale ukázalo, že ju vôbec nepotrebuje. Naskytla sa mu totiž šanca, ktorá zmenila jeho život. Teraz je z neho úspešný model, ktorý nepredáva hamburgery, ale brázdi svetové móla.

Pred piatimi rokmi Christopher Kellie akurát oslávil svoje šestnáste narodeniny a hľadal si nejakú brigádu. Jeho mama ho odviezla do McDonaldu v meste Rutherglen, aby im mohol dať svoj životopis a uchádzať sa o prácu. Keď sa vracal späť, stalo sa niečo nečakané. Všimla si ho totiž majiteľka modelingovej agentúry Colours modelling agency Alison Bruceová a ponúkla mu prácu. Oveľa lukratívnejšiu.

"Práve som nasadol do maminho auta, keď sa pred nás vrhla šialená ženská a kričala, aby sme zastavili. Stiahol som dolu okno a ona sa ma spýtala, či chcem byť modelom. Myslel som, že žartuje, ale potom sa predstavila a ukázala mi svoju vizitku. Povedala, aby som je zavolal a dohodli si stretnutie," spomína Chris na deň, ktorý mu zmenil život.

Tínedžer si išiel do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: coloursagency.com)

Kellie najprv váhal, no mama ho prehovorila, aby to skúsil, že nemá čo stratiť. Tínedžer teda zašiel za Allison. Hneď spravili fotky a dohodli sa na spolupráci. Potom šlo všetko už veľmi rýchlo. Christopher začal nakrúcať reklamy a objavovať sa na bilbordoch po celej krajine.

Tínedžer si išiel do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: coloursagency.com)

Podľa Alison ho čaká závratná kariéra. "Dotiahne to veľmi ďaleko, pretože okrem toho, že dobre vyzerá, má aj skvelú osobnosť. Každý z neho šalie," poznamenala. "Do McDonaldu ma v ten deň zaviedol osud. So svojou terajšou prácou som veľmi spokojný," dodal Kellie, ktorý je momentálne jedným z najžiadanejších modelov v Škótsku.

 

 

Viac o téme: ModelMcDonaldŠkótskoChristopher Kellie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu