Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pri smrteľnej posteli vyriekli lekári manželovi krutú pravdu o žene: Vtom sa stal zázrak!

Lekári Jenny už nedávali nádej Zobraziť galériu (3)
Lekári Jenny už nedávali nádej (Zdroj: Profimedia)

LUTON - Jenny Bone upadla po srdcovej zástave do kómy, utrpela katastrofálne poškodenie mozgu a lekári jej nedávali takmer žiadnu nádej na uzdravenie. Keď však nehybne ležiac na lôžku počula, čo s ňou plánujú lekári urobiť, zázračne sa prebrala!

Jenny (40) v kóme počula, ako jej manžel diskutuje s lekármi, ktorí mu navrhovali zrušiť liečbu a odpojiť nevládnu manželku od prístrojov, uviedol portál Metro. Jenny totiž nebola schopná reflexívne reagovať takmer na žiadne podnety. „Lekári sa domnievali, že už nemám žiadnu šancu na zdravenie. Som veľmi šťastná, že môj manžel mi dával čas navyše,“ skonštatovala Jenny, ktorá prekonala všetky očakávanie skeptických lekárov aj vďaka tomu, že manžel im po mesiacoch nedal povolenie na odpojenie prístrojov.

Jenny s manželom Johnom a synom Davidom
Zobraziť galériu (3)
Jenny s manželom Johnom a synom Davidom  (Zdroj: Profimedia)

Keď Jenny prvý raz skolabovala po mravčení v nohách, lekári zistili, že trpí autoimunitným ochorením nervového systému Guillain-Barrého syndrómom. Po hospitalizácii v nemocnici však lapala po dychu, utrpela zástavu srdca a veľmi ťažko ochrnutá skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti v kóme.

Čítajte tiež: Dúfam, že zomrieš, pošepkala mu mama, potom sa všetko zmenilo!

Dnes sa žena vrátila späť do života, pracuje a dokonca sa s pomocou palice zúčastnila charitatívneho behu, hoci do cieľa dokráčala ako posledná. Jenny, ktorá je buddhistka, na záver dodala: „Mám pocit, že moja viera mi dáva silu a dostala ma z toho. Modlila som sa a myslela na ňu, keď som sa nemohla hýbať.“

Po prebratí z kómy sa zúčastnila charitatívneho behu
Zobraziť galériu (3)
Po prebratí z kómy sa zúčastnila charitatívneho behu  (Zdroj: Profimedia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu