Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tínedžer (15) sa prebudil z kómy úplne zmenený: Prišiel domov a nastalo peklo!

Kaiova osobnosť sa úplne zmenila
Kaiova osobnosť sa úplne zmenila (Zdroj: ITV)

CHESTERFIELD - Matka tínedžera z anglického Chesterfieldu je zúfalá. Z jej syna sa totiž po tom, ako sa vlani prebudil z kómy, stal úplne iný človek. Predtým to bol slušný a dobre vychovaný chlapec, no teraz je z neho neokrôchanec, ktorý hreší na každom kroku.

Minulý rok v júni utrpel Kai Thomas krvácaie do mozgu. Musel podstúpiť operáciu, počas ktorej mu lekári znížili tlak na mozgu. Po zákroku ho deväť dní udržiavali v umelej kóme, aby sa mohol zotaviť. Keď sa prebudil, nevedel hovoriť ani sa hýbať. Tá pravá dráma však začala až po tom, ako bol prepustený z nemocnice domov.

Hoci odvtedy obnovil svoje schopnosti, ostali mu viaceré nezvyčajné vedľajšie účinky jeho ochorenia, ktoré robia peklo zo života najmä jeho matke. Stal sa totálne závislým na syre - denne zje niekoľko blokov syra a dokonca si ho dáva aj na cereálie. Ale čo je ešte horšie, zmenila sa aj jeho osobnosť. Predtým bol pätnásťročný Kai slušným chlapcom, ktorý nikdy nehrešil, no teraz nadáva ako pohan.

"Je to strašné. Kai vyjedá všetky druhy syra, čo mám v chladničke. Je ním úplne posadnutý. Ale horšie sú tie neustále nadávky, ktoré koľkokrát smeruje aj na mňa," povedala zúfalá matka Tracey. Podľa lekárov je vraj takéto správanie normálne. Už mnohým ľuďom sa stalo, že keď sa prebudili z kómy, správali sa viac agresívne alebo nevhodne ako predtým. Prečo ale tínedžer tak veľmi miluje syr, odborníci vysvetliť nevedia.

Jeho stav sa však postupne zlepšuje a hádam sa časom zbaví aj svojho nepekného prejavu. Momentálne sa učí doma, do školy chodí zatiaľ len na hodinu denne. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu