Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z tučibomby krásna Miss: O tom, ako tínedžerka schudla na polovicu hmotnosti!

Keli schudla a opeknela Zobraziť galériu (3)
Keli schudla a opeknela (Zdroj: kelikryfko.com)

MESQUITE - Keli Kryfková prešla v živote dlhú cestu. Z obéznej a zakomplexovanej tínedžerky sa vďaka odhodlaniu a silnej vôli zmenila na okúzľujúcu mladú dámu, ktorá dokonca zvíťazila v súťaži Miss. Pýtate sa, ako to dokázala? Tak čítajte ďalej.

Kali zápasila s hmotnosťou odmalička. V puberte už vážila viac ako 90 kg. Na hodine telocviku počas strednej školy raz absolvovala test výkonnosti. Dopadol katastrofálne. Zúfalá odišla rýchlo do šatne a dúfala, že si to nikto nevšimne. Omyl. Navyše započula, ako jej spolužiačky povedali: "Tá tučná baba sa ale riadne strápnila!."

Kryfkovej viac nebolo treba. Táto poznámka sa stala jej motiváciou na nasledujúce roky. Prvou vecou, ktorú urobila, bolo, že svoj obľúbený nápoj Dr. Pepper vymenila za skutočné papriky. A nielen to. "Do svojho jedálnička som zaradila veľa ovocia a zeleniny, prestala som jesť vyprážané potraviny a hlavne pijem oveľa viac vody," vysvetľuje sympatická blondínka s tým, že za zhruba dva roky sa jej podarilo schudnúť 45 kg. To všetko bez akéhokoľvek lekárskeho zásahu.

Z tučibomby krásna Miss:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: kelikryfko.com)

Keli s novou postavou nadobudla aj väčšie sebavedomie. Nedávno sa prihlásila do súťaže krásy Miss Južný Texas, ktorú nakoniec vyhrala, informuje portál cbslocal.com. Jej ambície sú však oveľa vyššie. V júli sa zúčastní súťaže Miss Texas a ktovie, možno to raz dotiahne až na Miss USA.

Z tučibomby krásna Miss:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: kelikryfko.com)

"Často ľuďom hovorím, že chudnutie sa odohráva vo vaše kuchyni, nie v posilňovni. Treba predovšetkým zmeniť jedálny lístok, od toho sa to všetko odvíja," dodáva Keli. Rovnaký názor má aj fitness tréner Justin Murphy. "Strata hmotnosti je z 80 percent o diéte a 20 percent o cvičení. Týždenne je zdravé schudnúť najviac pol kila. Ak chcete zhodiť, jedzte šesť malých jedál denne. Každá porcia by mala obsahovať bielkoviny," radí odborník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu