Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ahoj mami! Pozri sa z okna: Krásny dôkaz synovej lásky

Syn napísal svojej mamke odkaz na strechu nemocničného parkoviska Zobraziť galériu (2)
Syn napísal svojej mamke odkaz na strechu nemocničného parkoviska (Zdroj: Foto: Angela Washkeg)

CHICAGO – Neuveriteľne milé gesto urobil 14-ročný syn William pre svoju chorú mamičku. Zatelefonoval jej a povedal, nech sa pozrie z okna. Do čerstvého snehu jej napísal krásny odkaz. Že nie je na tom nič zvláštne? Odkaz umiestnil na strechu nemocničného parkoviska. Vyčaril tým úsmev na tvári nielen svojej mamičke, ale aj všetkým ľuďom v nemocnici.

Sharon Hart (48) diagnostikovali rakovinu minulý týždeň. Jej 14-ročný syn William sa svoju mamičku rozhodol potešiť naozaj originálnym spôsobom. Do hustého snehu na streche nemocničného parkoviska jej napísal milý odkaz.  

Spoločne s otcom dostali nápad a na strechu napísali: „HI MOM GOD BLESS U!“ – Ahoj mami, nech ťa Boh žehná!

Ahoj mami! Pozri sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Angela Washkeg)

Správu si všimli všetci pacienti, ktorí boli v nemocnici. Sharon Hart sedela sama vo svojej izbe na 14. poschodí nemocnice v Chicagu a potrebovala potešiť a rozveseliť. Pred týždňom prišla na ošetrenie, lebo si myslela, že trpí žalúdočnou chrípkou, v skutočnosti však lekári zistili, že má rakovinu krvi. Nešťastnej žene okamžite nasadili chemoterapiu, pričom ju hospitalizovali.

14-ročný syn chorú mamičku potešil naozaj originálnym spôsobom. Zavolal jej na mobil a povedal, nech sa pozrie von oknom. Prekvapená žena tak urobila a odrazu sa od srdca zasmiala.

Will bol so svojím otcom v nemocnici, keď zbadal obrovskú plochu strechy nemocničného parkoviska čerstvo posiatu napadnutým snehom. V jeho hlave hneď skrsol skvelý nápad.  „Myslel som si, že by bolo super, keby si moja mamka prečítala na streche správu,“ povedal William pre ABC Local.   

Bolo to krásne gesto synovej lásky. Odkaz si prečítali všetci z nemocnice a rovnako ich chytil za srdiečko.
 

  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu