Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zázračné dieťa: Jonathon už v siedmich mesiacoch dokázal divy!

Jonathon s mamou ako Supermani Zobraziť galériu (3)
Jonathon s mamou ako Supermani (Zdroj: newsteam)

BIRMINGHAM - Dvadsaťštyriročná Britka pred rokom extrémne rýchlo porodila svojho syna. Ten, zdá sa, pokračuje v nastolenom trende. Už ako sedemmesačný totiž vedel chodiť aj rozprávať. Nie nadarmo ho preto jeho rodina prezýva "zázračné dieťa".

Malý Johnaton Thorpe prišiel na svet priam expresnou rýchlosťou. Jeho mama Heather začala mať pôrodné kontrakcie krátko pred štvrtou hodinou ráno a o päť minút neskôr bolo už bábätko na svete.
 
Zázračné dieťa: Jonathon už
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: newsteam)
Tak ako pôrod, aj vývoj Johnatona ide veľmi rýchlo. Mal len niečo vyše polroka, keď už vedel chodiť aj hovoriť, zatiaľ čo jeho rovesníci sa v tom veku len začínajú stavať na nohy. Chlapček už dokonca aj tancuje, najradšej na kultový hit Gangnam Style. Okrem toho sa rád hrá na počítači a problém mu nerobí ani používanie diaľkového ovládania na televízore, ktorým mení kanály.
 
Zázračné dieťa: Jonathon už
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: newsteam)
Heather je presvedčená o tom, že pod rýchly vývoj jej synčeka sa podpísal superrýchly pôrod. "Je veľmi inteligentný, šikovný a silný. Každý deň robí pokroky a ukáže nám niečo nové. Nemôžeme uveriť tomu, ako rýchlo sa vyvíja," povedala denníku Daily Mail.
 
Pred pár dňami oslávil Johnaton prvé narodeniny a ako darček od svojich rodičov dostal mini piano a bicie. "Miluje hudbu. Najradšej počúva skupinu One Direction a speváka Petra Andreho. A taktiež sa rád pozerá v televízii na talkšou," dodáva pyšná mama Heather.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu