Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dvojitá radosť pre poltonového Paula (51): Schudol 300 kg a našiel lásku

Paul ukazuje fotku svojej milej Zobraziť galériu (3)
Paul ukazuje fotku svojej milej (Zdroj: paul nixon)

LONDÝN - Keď bol Paul Mason najtučnejším človekom na svete, jeho raňajky pozostávali z celého balenia slaniny, štyroch klobás, štyroch vajec a chleba. Takéto prejedanie sa je však už minulosťou. Bývalý poštár nielenže drasticky schudol, ale konečne našiel aj vytúženú lásku.

Päťdesiatjedenročný Brit kedysi trpel morbídnou obezitou. Vážil viac ako 440 kg, ku ktorým sa dopracoval tak, že prijímal 20 tisíc kalórií denne. Takmer sa prejedol až do predčasného hrobu.

Dvojitá radosť pre poltonového
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nuttynewstoday.com)

Dnes je už ale všetko inak, pretože Paul po redukčnej operácii zhodil 300 kg. Okrem nižšej hmotnosti však túžil ešte po jednej veci - aby si našiel spriaznenú dušu, s ktorou strávi zvyšok života. A aj to sa už stalo realitou, k čomu mu značne dopomohol dokumentárny film, ktorý odvysielala televízia BBC.

Ten totiž sledovala aj Američanka Rebecca Mountainová. Mason na ňu urobil dojem, a tak ho kontaktovala cez Facebook. Iskra preskočila na oboch stranách a Angličan teraz tvrdí, že rodáčka z Bostonu je jeho životnou láskou. Napriek tomu, že dvojica sa ešte nikdy nestretla a komunikuje spolu len cez Skype.

Dvojitá radosť pre poltonového
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: paul nixon)

"Spočiatku som bol trocha opatrný, predsa len, nepoznal som ju. Ale akonáhle sme sa dali do reči, videl som, že je to úžasný človek. Milujem naše rozhovory, vždy trvajú niekoľko hodín," vyznal sa zo svojich citov v rozhovore pre denník Daily Mail.

Paul dúfa, že jeho vyvolená za ním už čoskoro príde do Veľkej Británie. "Nemôžem sa dočkať, spolu strávime zvyšok života," dodal. Mal by však myslieť aj na to, že to nemusí vyjsť, aby potom nebol príliš sklamaný. Práve rozchod s bývalou priateľkou ho totiž dohnal k tomu, že sa začal rapídne prejedať a pribral až na takmer pol tony.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu