Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Býval najtučnejším mužom sveta: Teraz pózuje nahý, lebo je zúfalý

Paul Mason Zobraziť galériu (3)
Paul Mason (Zdroj: haryanaabtak.com)

LONDÝN - Paul Mason bol pred niekoľkými rokmi majiteľom titulu "Najtučnejší muž sveta". Jeho 450 kilogramov je však už minulosťou, vďaka bandáži žalúdka schudol dve tretiny zo svojej hmotnosti. Prebytočnej kože sa potrebuje čo najrýchlejšie zbaviť.

Päťdesiatdvaročný bývalý poštár je zúfalý, pretože poisťovňa mu odmieta preplatiť potrebnú operáciu na odstránenie kože vážiacej viac ako 50 kíl. Vraj tak urobí až po tom, ako sa mu podarí udržať si stabilnú hmotnosť počas nasledujúcich dvoch rokov.

Tak dlho ale Paul čakať nemôže. Už teraz mu ovísajúce faldy spôsobujú obrovské potiaže a ledva s nimi dokáže chodiť. Nechal sa preto odfotiť v Adamovom rúchu a dúfa, že tak presvedčí zodpovedných, aby mu konečne zákrok zafinancovali, píše denník The Sun.

Býval najtučnejším mužom sveta:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: haryanaabtak.com)

"Chcem, aby sa na mňa všetci tí odborníci pozreli a povedali si, že už je najvyšší čas, aby mi pomohli. Moja koža je tak ťažká, že medzi nohami a okolo stehien sa rozdeľuje. Nevidno mi kvôli nej už ani pohlavné orgány," hovorí Mason. Jeho lekár plánuje fotografie ukázať predstaviteľom poisťovne ako dôkaz toho, že Paul potrebuje plastickú operáciu naozaj čo najskôr.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu