Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prosba za chorého Martinka: Kiež by bolo v novom roku miesto pre zázraky

Martinko Zobraziť galériu (3)
Martinko (Zdroj: Štefan Kupec)

VEĽKÉ ZÁLUŽIE - Martinko Kupec je veľký bojovník, o ktorom čitatelia Topiek už viackrát počuli. Otec chlapčeka s Louis-Barrovej syndrómom nám tentoraz do redakcie poslal pekné novoročné prianie, ktoré sme sa rozhodli zverejniť. Keby mali pre Martinka lekári dobré správy, nebolo by na svete šťastnejšieho dieťaťa. Martinko, želáme ti veľa síl a hlavne zdravia!

„Starý rok sa pominul nezadržateľne preč, nech so sebou zoberie všetky bolesti, smútok, slzy a zmarené nádeje... Nech z minulosti k vám preniká len úsmev vašich najdrahších, nech vaše životy sprevádzajú len želania ľudí, ktorí vás majú radi, ktorým na vás záleží a aby ste každodenne objavovali NEBO, ktoré aj Martinko našiel vo vašich životoch, vo vašich láskavých srdciach...,“ citlivo napísal pán Kupec, Martinkov ocko.

Prosba za chorého Martinka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Štefan Kupec)

„Bolo a je nám ťažko, nevieme, čo nás čaká, no pomáha nám vedomie, že ste s nami, že stojíte pri nás, že s nami bojujete. Do nového roka vám úprimne prajeme veľa zdravia, ktoré sa nedá kúpiť, veľa šťastia, ktoré sa nedá objednať, lásku a pokoj v rodinách, ktorý si zaslúžite!“ zaželal nám zo srdca otec Martinka a poďakoval za všetky dary a pomoc. „Ďakujeme za všetko, čo ste pre nás urobili, ďakujeme za dary, ktoré robia človeka človekom!“

Bozkáva vás Martinko a celá naša rodina.

Prosba za chorého Martinka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Štefan Kupec)

 

Chorému Martinkovi Kupcovi môžete finančne alebo akokoľvek inak pomôcť prostredníctvom nižšie uvedených kontaktných údajov:

Štefan Kupec

Jarocká 1300

Veľké Zálužie 951 35

tel.č.: 0902 073 696

email: martinko262@gmail.com

Ste v ťažkej životnej situácii a svojmu dieťatku nedokážete poskytnúť pomoc, akú potrebuje? Poznáte rodičov, ktorí majú podobné problémy? Zašlite nám vaše či príbehy vašich známych aj s fotografiami na potrebujupomoc@topky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu