Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ewa Farna zase nakysla a doslova zatienila modelky: Veľká, väčšia, najväčšia!

Ewa Farna medzi vychudnutými modelkami pútala pozornosť. Zobraziť galériu (6)
Ewa Farna medzi vychudnutými modelkami pútala pozornosť.

PRAHA - Opäť prekvapila! Ewa Farna (20) sa pred pár dňami zúčastnila módnej prehliadky luxusnej spodnej bielizne. Nie však ako manekýnka, ale v úlohe hudobného hosťa. Hoci sa tmavovláska len nedávno chválila zmenou životného štýlu a chuťou do cvičenia, na jej postave sa to neprejavilo. Práve naopak.

Bude navždy bacuľkou?! Ewa Farna sa počas SuperStar zapísala mnohým do pamäti aj komentovaním svojho veľkého zadku. Nedávno sa ale rozhodla zbaviť sa ho. Pre poľský magazín prezradila, že sa chystá zdravšie stravovať a cvičiť pod vedením trénerky.

Zdá sa však, že toto odhodlanie jej dlho nevydržalo. Na módnej prehliadke sexi bielizne totiž ukázala poriadne kyprú postavu. Dokonca to vyzerá tak, akoby v poslednej dobe nejaké kilá ešte nabrala.

No tmavovláska všetky útoky na svoju hmotnosť odráža ešte skôr, než vôbec prídu. Aj tentoraz totiž na svoje nedostatky poukázala ako prvá. „Chcela by som organizátorom poďakovať za pozvanie na prehliadku týchto krásnych tiel a krásnej bielizne. Ukázali tak, že majú radi veľké kontrasty,” prihovorila sa hosťom podujatia, pričom narážala na svoju hmotnosť.

Ak chcete vedieť, aké tajné triky používajú štylisti v Superstar, kde opticky zmenili postavu aj Ewe Farnej, pozrite si ich v ženskom magazíne FEMINITY.sk

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu