Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vraj sexBOMBA Farna: Ewa, ty už fakt nemáš súdnosť?!

Ewa Farna sa po retuši prirovnáva k sexici Megan Fox (v krúžku). Bez zásahu grafikov to však už nie je úplne ono. Zobraziť galériu (8)
Ewa Farna sa po retuši prirovnáva k sexici Megan Fox (v krúžku). Bez zásahu grafikov to však už nie je úplne ono.

VARŠAVA - Zaťala poriadne vysoko! Ewa Farna (20) pred pár dňami vydala nový album. Aby poslucháčov istého rádia navnadila na jeho kúpu, dovolila si prirovnať samú seba ku krásnej zahraničnej hviezde. Na fotografiách na obale vraj vyzerá ako Megan Fox (27). Tá bola pritom už dvakrát vyhlásená za najsexi ženu sveta. Zdá sa, že po zásahu grafika a prižmúrení oka sa speváčka vznáša doslova v oblakoch.

Ewa Farna v prvej polovici tohto roka robila porotkyňu v speváckej šou. Všetci mali vtedy možnosť vidieť, že je to mladá žena typu krv a mlieko. Aj ona samotná si často robila srandu zo svojho veľkého zadku.

Najnovšie sa však prirovnáva k celebrite, ktorá už dvakrát získala titul najsexi ženy sveta. Urobila tak pred niekoľkými dňami - počas predstavovania svojho albumu v jednom z poľských rádií. „Je to môj najlepší album, je naozaj autentický a mám tam vyretušované fotky. Prosím vás, vyzerám na obálke ako Megan Fox, pán grafik sa naozaj narobil, takže to oceňte,” zahlásila Ewa do mikrofónu.

Je jasné, že Farna myslela tento výrok nadnesene. Prirovnávať sa však k takejto sexbombe, je naozaj trošku silná káva. Rovnako to cítil aj jeden z poľských portálov, ktorý speváčku na svojich internetových stránkach uistil, že ako Megan Fox rozhodne nevyzerá. Čo si myslíte vy?

Fotografia, na základe ktorej sa Ewa prirovnala k Megan Fox.
Zobraziť galériu (8)
Fotografia, na základe ktorej sa Ewa prirovnala k Megan Fox.

Megan Fox pred pár mesiacmi na titulke magazínu Esquire
Zobraziť galériu (8)
Megan Fox pred pár mesiacmi na titulke magazínu Esquire  (Zdroj: SITA)

Ewu Farnu môžete už čoskoro vidieť aj na vlastné oči, ak si zakúpite vstupenky na koncert do Bratislavy alebo na východe do Popradu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu