Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Porotkyňa Ewa Farna zneužitá pedofilom: Šialenec vyťahuje intímnosti!

Identitu Ewy Farnej zneužilo viacero šialencov. Zobraziť galériu (5)
Identitu Ewy Farnej zneužilo viacero šialencov.

PRAHA - Zneužili ju! Porotkyňa šou SuperStar Ewa Farna (19) musí riešiť dosť nepríjemné záležitosti. Na sociálnej sieti totiž úraduje šialenec, ktorý sa vydáva za speváčkinho milenca a jej fanúšikov zásobuje poriadne pikantnými informáciami. Brunetkino meno však nebolo zneuctené po prvýkrát. V minulosti si jej identitu ukradol pedofil, ktorý mal zálusk na malé dievčatko. Stačilo málo a...

Nepríjemné! Množstvo priaznivcov Ewy Farnej žije v domnienke, že je mladá speváčka zadaná. Jej priateľom má byť istý David, ktorý sa na sociálnej sieti prezentuje ako jej partner. Mladík dokonca čulo komunikuje s naoko súkromným profilom speváčky a nejde o pritom o dvakrát slušné debaty.

Údajná dvojica zverejňuje priebeh svojich intímnych chvíľ, rieši veľkosť prirodzenia či poprsia. Manažérka Farnej sa netají tým, že im je vzniknutá situácia nepríjemná. „Môžeme každopádne potvrdiť, že Ewa s nikým takýmto v súčasnosti nechodí,” povedala pre portál extra.cz Michaela Kocourová, ktorá sa tiež netajila tým, že s podobne nežiaduco aktívnymi fanúšikmi už mali skúsenosť.

Zhruba pred rokom a pol musel manažment speváčky riešiť o niečo vážnejší problém. „Išlo o človeka, ktorý sa pod Ewiným falošným profilom pokúšal vylákať na osobné stretnutie malú školáčku,” prezradila Kocourová. Nešťastiu napokon zabránila matka dievčatka, keď včas zasiahla. „Nezdalo sa jej to aj napriek tomu, že ten dotyčný pôsobil dosť dôveryhodne,” uzavrela brunetkina manažérka, ktorá dúfa, že podobné problémy už v budúcnosti nebude musieť riešiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu