Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Široké boky a celulitída: Grandpostava Ewy Farnej!

Ewa Fana opäť ukázala aj to, čo nechcela. Okrem toho, že ju lesklé šaty opticky rozširovali, ešte aj odhalili celulitídu. Zobraziť galériu (9)
Ewa Fana opäť ukázala aj to, čo nechcela. Okrem toho, že ju lesklé šaty opticky rozširovali, ešte aj odhalili celulitídu. (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA – Veľké grandfinále! A to doslova. Česká speváčka a zároveň porotkyňa markizáckej SuperStar Ewa Farna (19) sa vďaka svojej postave neraz stala objektom kritiky. Hoci sa z kola na kolo zaguľacovala, aj napriek tomu si neustále obliekala obtiahnuté minišaty. Inak tomu nebolo ani v poslednom kole súťaže, kde to výberom outfitu úplne zaklincovala. Navliekla sa do obtiahnutého outfitu, ktorý poukazoval na nedostatky jej figúry.

O tom, že porotkyňa markizáckej šou SuperStar od začiatku šou výrazne pribrala, niet pochýb. Ako sa však zdá, Ewa Farna je s postavou typu krv a mlieko spokojná. Nevadí jej ani to, že sa jej začína robiť v devätnástich rokoch celulitída na stehnách. Inak by si totiž na finálový prenos šou zvolia outfit, ktorý by zahalil nedostatky jej figúry. Veď stačilo vytiahnuť zo skrine o čosi dlhšiu sukňu.

Porotkyňa je zrejme ten typ, ktorý v stresových situáciách siaha po jedle. Predsa len bola teraz v jednom kole, kedy lietala medzi Varšavou a Prahou kvôli školským a pracovným povinnostiam. Ako sa zdá, pomaly sa z nej stáva česká Beyoncé. Uvidíme, či sa jej pred blížiacim sa letom podarí zhodiť nejaké to kilečko do bikín. 

Z Ewy Farnej sa pomaly stáva česká Beyoncé.
Zobraziť galériu (9)
Z Ewy Farnej sa pomaly stáva česká Beyoncé.  (Zdroj: Topky.sk)

Ewa Farna si na veľké finále markizáckej šou SuperStar nezvolila najvhodnejšie šaty. Lesklý materiál ju opticky rozširoval.
Zobraziť galériu (9)
Ewa Farna si na veľké finále markizáckej šou SuperStar nezvolila najvhodnejšie šaty. Lesklý materiál ju opticky rozširoval.  (Zdroj: Topky.sk -amateri.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu