Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nevydarené kolo SuperStar: Nuda, kritika, výhovorky!

Pčelár a Stýblová (hore) vybalili výhovorky, Šafařík bol hviezdou večera a jeho láska Mandzáková vypadla. Zobraziť galériu (24)
Pčelár a Stýblová (hore) vybalili výhovorky, Šafařík bol hviezdou večera a jeho láska Mandzáková vypadla.

PRAHA - Toto nevyšlo! Kolo milostných piesní súťažiacich v SuperStar doslova pochovalo. Trojici odborníkov chýbali v ich výkonoch emócie, Ewa Farna (19) dokonca rovno priznala, že sa nudila. Porotcovia vyslovili počas nedeľného prenosu asi najväčšie množstvo kritiky, aké kedy odznelo. Niektorí nádejní speváci sa snažili vyhovoriť na to, že songy si nevybrali sami. Za to ale v závere šou schytali od Paľa Haberu (51) ďalšie tvrdé slová.

Absolútne im to nesadlo! Kolo piesní o láske dalo zostávajúcim finalistom poriadne zabrať. V podstate každý si od poroty vypočul nejaké negatívne vyjadrenie. Najčastejšie vyčítanou chybou bol nedostatok emócií... A to je pri lovesongoch dosť zlé. „Ono sa môže zdať, že sme dnes trochu prísnejší, ale musíte si uvedomiť, že sme pár kôl pred cieľom, pred koncom,” povedal Paľo Habera pri jednom z hodnotení.

Jeho kolegyňa Ewa Farna nedeľné spievanie bez prejavenia citov a s kopou technických chýb ohodnotila veľmi trefne. „Mňa tento večer nudí,” vyhlásila nekompromisne. A spolu s Ondřejom Soukupom sa zhodli, že márne čakajú na niekoho, kto ich zdvihne zo stoličiek.

Štefan Pčelár a Veronika Stýblová sa snažili svoje zlyhanie obhajovať tým, že piesne si nevybrali sami. No takéto výhovorky v takto pokročilej fáze SuperStar im Habera nedaroval. „Táto súťaž je veľmi krutá v tom, že sťažovať si, že som dostal takú a takú pesničku... Takto to jednoducho je všade na svete, musíte sa s tým zmieriť. To hovoríme vždy každému na začiatku,” vyhodil im ich lamentovanie na oči.

Celkovo nedeľné kolo prirovnal slovenský kat k Titanicu, keďže väčšina súťažiacich sa potopila. Tento osud sa vyhol Martinovi Šafaříkovi, ktorý bol označený za hviezdu večera. No jeho láska Tereza Mandzáková stála na opačnej strane hodnotenia porotcov. Rovnako to cítili aj diváci, ktorí ju poslali domov.

Ak vás zaujíma, ako Tereza vyhadzov prežívala, sledujte utorkový online rozhovor.

VIDEÁ z "milostnej" SuperStar: Najlepší bol Šafařík, najnudnejšia jeho priateľka Mandzáková

Vyradená Tereza Mandzáková v objatí so svojím priateľom Martinom Šafaříkom.
Zobraziť galériu (24)
Vyradená Tereza Mandzáková v objatí so svojím priateľom Martinom Šafaříkom.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu