Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

SuperStar v ohrození: Vážne problémy Kepkovej, Juraško pripravený moderovať sám!

Zoru Kepkovú trápi strata hlasu, Roman Juraško je pripravený zachrániť SuperStar. Zobraziť galériu (6)
Zoru Kepkovú trápi strata hlasu, Roman Juraško je pripravený zachrániť SuperStar.

PRAHA - Komplikovaná situácia! Moderátorka Zora Kepková (23) bojuje so silným prechladnutím. Vzhľadom na jej prácu ide o vážny stav, keďže prišla o hlas. To sa dokonca udialo naživo pred kamerami Novy v dnešnej rannej relácii. Blondínka s takýmto vývojom svojej choroby absolútne nerátala. Navyše, už v nedeľu sa vysiela priamy prenos SuperStar. Zvládne ho Roman Juraško (33) v prípade núdze odmoderovať sám?!

Vystrašila Novu a Markízu! Zora Kepková vo štvrtok urobila vrásky na čele svojim zamestnávateľom. Na Nove totiž moderuje rannú reláciu, počas ktorej stratila hlas. „Som tvárou jednej módnej značky a pri fotení novej kolekcie som prechladla,” prezradila nám blondínka.

Napriek chorobe však zavítala do práce, čo sa jej nakoniec nevyplatilo. „Včera som sa cítila dobre, preto som Snídani s Novou nezrušila. Dnes už som sa zobudila takmer bez hlasu a s kašľom,” opísala nám svoje problémy moderátorka.

Otázka je, ako rýchlo sa stihne Kepková vyliečiť. Strata hlasu nie je maličkosť a môže trvať niekoľko dní. V tom prípade by bol ohrozený priamy prenos aktuálnej SuperStar. Jedine, že by Roman Juraško vzal všetko na svoje plecia. „Urobím, čo bude treba,” povedal nám k možnosti, že by nedeľné kolo odmoderoval sám. „Ale myslím, že Zorka sa dá dokopy, ona je veľká bojovníčka,” dodal optimisticky. Túto možnosť si určite želá aj režisér a celý štáb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu