Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kráska zo SuperStar bez mejkapu: Uff, toto je niekto úplne iný!

Virgínia Buberníková bez mejkapu (vľavo) a po zásahu stylistov. Zobraziť galériu (10)
Virgínia Buberníková bez mejkapu (vľavo) a po zásahu stylistov.

PRAHA - Túžia po nej mnohí! Virgínia Buberníková (18) očarí každého, komu sa páčia krásky typu krv a mlieko. Vďaka cudzokrajnému pôvodu má v tvári exotické rysy. Niet preto divu, že ju mnohí označujú v internetových diskusiách za najpríťažlivejšiu finalistku SuperStar. Bez nánosov mejkapu je však zjavné, že ani jej tvárička nie je úplne bez chýb. Pozrite sa sami.

Takto ju ešte nepoznáte! Virgínia Buberníková si už svojím vzhľadom stihla podmaniť mnohých. Nielen muži, ale aj ženy sa v internetových diskusiách vyjadrujú k jej pôvabom. „Virgínia je jednoznačne najkrajšia,” znie najčastejší komentár na jej adresu.

Pred kamerami je vždy dokonale upravená a sexepíl z nej srší na všetky strany. Samotnému priamemu prenosu však každú nedeľu predchádza skúška plná zhonu. V tej fáze sa finalistky, moderátorka i porotkyňa premávajú po pódiu bez mejkapu a s neupravenými vlasmi.

V takejto podobe sa nechala pred kolom s českými a slovenskými hitmi nafotiť aj Virgínia. Tmavovláska tak bez líčidiel ukázala svoju mierne problematickú pleť. Hviezdny výzor znovu odprezentovala až po zásahu stylistov počas živého vysielania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu