Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ledecký mal na DOD nahé tanečnice: Puškárová a Studenková tiež provokovali!

Dámy provokovali - každá svojim spôsobom. Zobraziť galériu (13)
Dámy provokovali - každá svojim spôsobom.

ZÁHORSKÁ BYSTRICA – Nezaostávali! Na včerajšom Dni otvorených dverí v televízii Markíza vyrazil prítomným dych spevák Janek Ledecký. Počas jeho vystúpenia sa na pódium postavili úplne nahé tanečnice. Avšak aj pohľad na moderátorku Zlaticu Puškárovú (33) a herečku Zdenu Studenkovú (56) navodzoval hriešne myšlienky.

Ledecký mal na DOD
Zobraziť galériu (13)

Ledeckého nahé tanečnice

Pri vystúpení známeho českého speváka Janka Ledeckého to erotikou len tak dýchalo. Na markizáckom pódiu spoločne s moderátorkou Adelou Banášovou zaspieval remake svojho hitu Proklínam. Aj keď moderátorkino hopkanie a spev boli zábavné, pohľad fanúšikov smeroval až za ňu. Tam sa totiž vo zvodných pózach vlnili dve nahé tanečnice. Napriek tomu, že mali pomaľované celé telá, ich nahé intímne časti sa skrátka nedali prehliadnuť. My Slováci na toto pri tzv. bodypaitingu nie sme zvyknutí, na podujatiach sa doteraz vyskytovali dievčatá, ktoré si spodnú časť tela kryli aspoň nohavičkami.

Ledecký mal na DOD
Zobraziť galériu (13)

Puškárovej zarezaný rozkrok

Čerstvá mamička Zlatica Puškárová na tento deň zvolila pohodlné oblečenie. Neuvedomila si však, že obtiahnuté legíny dokonale obopnú jej intímne partie. Keď sa odviazala na pódiu, fanúšikom, ktorí stáli pod ním, poskytla netradičný pohľad. Aj napriek nepríjemne zarezaným legínam si však moderátorka včerajší deň užívala v spoločnosti svojho partnera Patrika Švajdu.

Ledecký mal na DOD
Zobraziť galériu (13)

Studenkovej nohavičky

V stane, ktorý združoval hercov z markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, nesmela chýbať herečka Zdena Studenková. Plavovláska medzi kolegami žiarila v krátkych šatôčkach žltej farby. Pri návale zvedavých fanúšikov sa jej stala menšia nehoda – neustrážila si rozkrok. Nadšenci Ordinácie sa tak popri obdivovaní svojich obľúbencov, mohli kochať aj pohľadom na herečkinu spodnú bielizeň.

Chcete vedieť, ako to včera v Záhorskej Bystricii vyzeralo? Pozrite si foto v GALÉRII.

Viac šteklivých foto, na ktorých sú nahé sexi tanečnice, nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu