Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zvrhlé video superstaristu: Toto nám v telke neukázal!

Ján Zamec toto v SuperStar neukázal. Zobraziť galériu (14)
Ján Zamec toto v SuperStar neukázal.

PRAHA - Viac už neukáže! Ján Zamec (19) sa v nedeľu predviedol v prvom živom prenose šou SuperStar. Jeho verzia Rihanninej skladby Russian Roulette divákov nepresvedčila a mladý tréner koní sa musel so súťažou rozlúčiť. Na internete ale koluje video s jeho vystúpením, pre ktoré si zvolil energickejšiu pieseň tejto interpretky s názvom S&M, čo je skratka pre sado-maso. V klipe účinkuje do pol pása nahý. Na obojku s reťazou si ťahá mladú čiernovlásku v negližé.

Polonahé telá, bičík, reťaze! Toto sú veci, aké sa v SuperStar nevidia. Ján Zamec by s nimi však evidentne nemal problém. Po internete totiž koluje video z jednej akcie, kde vystupoval mladý cvičiteľ koní ako polnočné prekvapenie.

Hosťom predviedol svoju verziu piesne S&M od Rihanny. Keďže táto skratka znamená sado-masochistické praktiky, Jan a jeho kolegovia mali aj príslušné doplnky. Celé vystúpenie bolo nabité zmyselnosťou a erotikou. Nádejný spevák si zaň vyslúžil nadšený potlesk.

Inak to ale bolo v prvom priamom prenose z najnovšej SuperStar. Zamec síce spieval opäť Rihannu, ale pomalšiu vec s názvom Russian Roulette. Tu nemohol dať rozlet svojej energii a divákom možno prišiel jeho výkon trochu diétny. A tak sa mladý Čech musel so súťažou rozlúčiť. Do finálovej dvanástky nepostúpil. Viac informácií z nedeľnajšieho prenosu nájdete TU!

VIDEO: Ján Zamec a jeho vystúpenie s Rihanninou piesňou S&M

Jan Zamec - Rihanna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu