Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kvôli váhe (120 kg) terčom posmechu: Superstarista má traumu z vlastného tela!

Usmievavý SuperStarista Adam Kukačka už od svojich jedenástich trpí kvôli svojej váhe nedostatkom sebavedomia. Teraz však s kilami navyše plánuje zatočiť. Zobraziť galériu (28)
Usmievavý SuperStarista Adam Kukačka už od svojich jedenástich trpí kvôli svojej váhe nedostatkom sebavedomia. Teraz však s kilami navyše plánuje zatočiť. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Všade, kam vojde, rozdáva úsmev a dobrú náladu. To je však len obal mladého superstaristu Adama Kukačku (16). Ten totiž už od svojich jedenástich trpí nedostatkom sebavedomia, za čo môže jeho váha. Kvôli nej sa neraz stal terčom výsmechu svojich spolužiakov. Komplexov sa však nedokáže zbaviť - účasť v SuperStar mu tiež neprospieva. Keď sa mladík zbadal v televízii, prepadol zúfalstvu.

Keď sa súťažiaci markizáckej šou SuperStar Adam Kukačka objavil na kastingu v Brne, svojím jedinečným hlasom a pozitívnym prejavom ohúril nielen porotu, ale i všetkých divákov. Nečudo, že sa vďaka nepopierateľnému talentu prebojoval až do semifinále, kde počas prvého živého vysielania rozdával široké úsmevy a pozitívnu náladu.

Napriek tomu, že počas priameho prenosu pôsobil suverénne, v skutočnosti je opak pravdou. Adam totiž už od piatej triedy na základnej škole trpí kvôli svojej váhe nedostatkom sebavedomia. Môžu za to najmä jeho spolužiaci, pre ktorých sa stal terčom posmechu.

Účinkovanie v hudobnej šou však blondiakovmu sebavedomiu tiež veľmi nepomohlo. „Keď som sa videl v televízii, tak je to omnoho horšie, než keď sa pozriem do zrkadla,“ povedal zúfalý Kukačka, ktorý svoju účasť v projekte dlho zvažoval a vôbec nepočítal s tým, že sa medzi toľkými štíhlymi mladíkmi dostane tak ďaleko. 

Adam so svojou nadváhou bojuje už dlhé roky, no sťažuje mu to porucha činnosti štítnej žľazy, na ktorú dokonca niekoľko rokov bral lieky. Štáb SuperStar sa však rozhodol spevákovi pomôcť a oslovil výživového experta, ktorý mu pomôže zatočiť s prebytočnými kilami. Uvidíme, či sa o niekoľko týždňov stane z utiahnutého chlapca nová sebavedomá spevácka hviezda.

Snímky z prvého semifinále speváckej šou SuperStar nájdete v našej GALÉRII. Kliknite sem!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu