Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Protekcia v Markíze: Ide o veľa... Budú problémy!

Štefan Pčelár sa v SuperStar prívlastku protekčný asi tak ľahko nezbaví. Zobraziť galériu (8)
Štefan Pčelár sa v SuperStar prívlastku protekčný asi tak ľahko nezbaví.

BRATISLAVA – Poškodili mu! Nádejný spevák z markizáckej šou SuperStar Štefan Pčelár (24) sa už zrejme nálepky protekčný súťažiaci tak ľahko nezbaví. Najskôr sa svojimi sympatiami voči nemu netajila porotkyňa Ewa Farna (19), teraz jeho uprednostňovanie bez okolkov priznáva aj jej kolega Pavol Habera (50). Nečudo, že sympatický mladík má televíznym divákom a najmä svojim súperom čo vysvetľovať.

Vzhľad zatienil talent! Štefan Pčelár, ktorý momentálne bojuje o úspech v speváckej šou SuperStar, sa na nedostatok záujmu nežného pohlavia nemôže sťažovať. Nadšená z neho bola aj porotkyňa projektu Ewa Farna, ktorá z neho bola úplne paf. Aj práve preto ho ona a jej kolegovia hladko posunuli do divadelného kola súťaže.

Bezproblémový bol aj ďalší priebeh Štefanovho pôsobenia. V porovnaní s ostatnými súpermi totiž nemusel absolvovať duety a išiel priamo do tzv. Dlhej cesty. Takúto možnosť okrem fešáka dostalo už len pár ľudí. Ostatní sa pritom museli popasovať s interpretáciou skladieb, ktoré im nie stále vyhovovali.

Ani nemilosrdný kat Pavol Habera sa priamo pred kamerami netajil tým, že „Farnej“ fešáčik bol v porovnaní so súpermi vo výhode. „My ti umožníme ďalšiu prax na veľkom pódiu a budeš to mať veľmi ťažké, pretože si bol tak jemne protekčný,“ povedal smerom k Štefanovi spevák, keď mladíkovi otvoril dvere do finálovej pätnástky.

Topky.sk zisťovali, toto uprednostňovanie vnímajú Pčelárovi súperi. „Čo sa týka mojich kolegov, som rád, že oni chápu moju situáciu, ale nedá sa povedať, že by sme tomu venovali veľa času. Pripravujeme sa predsa na semifinále,“ povedal pre topky.sk mladík, ktorý sa podľa vlastných slov necíti byť zvýhodňovaný. Takýto pocit však nemusia zdieľať tí, ktorí si postup vydreli náročnejšou cestou. Hoci zatiaľ nedávajú otvorene nič najavo, ich nespokojnosť sa môže prejaviť už čoskoro. Pôjde totiž o veľa!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu