Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Neviniatko z Talentu v SuperStar: Prišla a urazila porotu!

Ewa Farna na protest odišla zo svojho miesta ešte skôr, než Veronika začala spievať. Zobraziť galériu (11)
Ewa Farna na protest odišla zo svojho miesta ešte skôr, než Veronika začala spievať.

BRATISLAVA - Z jednej súťaže do druhej! Veronika Stýblová (18) sa pred dvomi rokmi zúčastnila šou Česko Slovensko má talent. Tam spievala aj napriek zákazu lekárov a počas nakrúcania prešla premenou. Dnes zas vyzerá o čosi inak. Na SuperStar však nezaujala svojím vzhľadom. Do pamäte štábu sa zapísala tým, že sa jej podarilo uraziť až dvoch porotcov.

Veronika Stýblová to so spevom myslí vážne. Pred dvomi rokmi totiž súťažila v talentovej šou aj napriek zákazu lekárov. „Ja som však tvrdohlavá a spievala som. Hudba ma vyliečila. Dnes môžem povedať, že mi to veľmi pomohlo a som relatívne v poriadku,“ prezradila vtedy k svojim problémom s astmou.

A umeleckého sna sa nevzdala. Prihlásila sa aj do SuperStar. „Som na tom rovnako, ako ostatní. Obávala som sa názoru poroty, ako budú reagovať na môj spev. Najviac som sa bála Paľa Haberu a veľmi ma zaujímal názor Ondřeja Soukupa,” prezradila nám Veronika. 

Okrem týchto dvoch pánov však v „hodnotiacej komisii” stretla aj starú známu. Ako 13-ročná totiž vyhrala súťaž v rámci koncertného turné len o rok staršej Ewy Farnej. S tou si potom zaspievala na jednom pódiu pieseň „Jaký to je”.

A práve na túto skúsenosť bol zvedavý Ondřej Soukup, ktorého zaujímalo, či Veronika pozná aj autora piesne. Blondínka však netušila, že skladba vyšla práve z jeho pera. „Že som to napísal ja, to nikoho nezaujíma,” vyhlásil sklamane.

Po ňom sa však urazila aj samotná Farna, ktorá Stýblovú vyzvala, aby ich spoločnú pieseň predviedla aj na kastingu. Mladá Češka si však už nepamätala text. „Vidíš, takto dopadnú niektoré piesne, že ľudia na ne zabudnú,” podpichol kolegyňu Paľo Habera. Ewa potom na protest vstala a odišla zo svojho miesta. Či sa to podpísalo na hodnotení Veronikinho výkonu, uvidíte už dnes večer.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu