Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozprávková premena v SuperStar: Zo škaredého káčatka sexi kočka!

Veronika Stýblová prešla výraznou zmenou. Zobraziť galériu (11)
Veronika Stýblová prešla výraznou zmenou.

BRATISLAVA - Úplne iná! Tvrdenie, že mejkap a šikovné ruky vizážistov dokážu zázraky, je dobre známe. Najnovšie ho potvrdzuje aj pohľad na superstaristku Veroniku Stýblovú (18). Nevýrazná blondínka sa totiž akoby šibnutím čarovného prútika zmenila na okúzľujúcu kočku. Veď posúďte sami!

Vzali ju do parády! Veronika Stýblová, ktorá momentálne skúša šťastie v aktuálnej sérii speváckej šou SuperStar, je v súkromí obyčajnou šedou myškou. Dokázala to aj počas nedávnej dovolenky v Egypte, kde naberala sily spoločne s ostatnými semifinalistami súťaže. Slnečné lúče by si len ťažko dokázala užiť s hrubými nánosmi mejkapu na tvári, a tak po pláži pobehovala úplne nenalíčená.

Po príchode domov sa však superstaristi zverili do rúk odborníkom na krásu. Nádejní speváci totiž nafotili oficiálne snímky, ktoré im poslúžia ako podpisové karty. Nevýrazná Veronika sa vďaka zásahu kaderníkov, vizážistov a stylistov zmenila na atraktívnu kočku.

Stýblová si je vedomá toho, že príjemný a dokonalý vzhľad je vo svete šoubiznisu priam nevyhnutnosťou. „Keď chce človek vykonávať takúto prácu, musí pre seba niečo urobiť,“ tvrdila nám v minulosti blondínka, ktorá bola ešte o dvadsať kíl ťažšia. V súčasnosti sa už pýši nielen štíhlejšou figúrou, ale aj nadobudnutým sexepílom, ktorý nejde len tak prehliadnuť.

Keď vezmú Veroniku Stýblovú do parády odborníci, mení sa na takúto sexi kočku.
Zobraziť galériu (11)
Keď vezmú Veroniku Stýblovú do parády odborníci, mení sa na takúto sexi kočku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu