Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Koniec sveta má mať na svedomí človek: Spôsobia ho vraj USA Modrým lúčom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: bloggers.com)

PRAHA - Koniec sveta môže mať vraj rôzne podoby. Kým niektorí ho považujú za úplné zničenie Zeme, iní hovoria, že nastane duchovné obrodenie a nová epocha. Tak či tak myšlienka apokalypsy máta ľudstvo stále viac a viac a jej príčinou vraj nemusí byť žiadny prírodný úkaz, ale môže za ňou byť samotný človek.

David Rockefeller, člen svetového finančného klanu, mal v roku 1994 vyhlásiť, že moderný svet potrebuje riadenú veľkú krízu a po nej by mal prísť nový svetový poriadok. Zhodou okolností v tom istom období zverejnil kanadský novinár Serge Monast informácie, že americká vláda a NASA pracujú na projekte zvanom Modrý lúč, ktorý presne napĺňa ​​myšlienku vytvorenia umelej a presne riadenej krízy a pomôže nastoleniu nového poriadku.

Monast tvrdil, že západná civilizácia sa odvracia od kresťanských ideálov a jej morálka upadá, preto vraj potrebuje novú vieru a nového Mesiáša. Modrý lúč je teda cesta k lepším zajtrajškom, ktorú nám americká vláda a ďalší mocní tohto sveta pripravujú.

Po zverejnení týchto informácií začal novinára údajne ktosi sledovať, dostával výhražné odkazy a telefonáty a bol na neho vyvíjaný psychický nátlak. Monast uviedol, že za prenasledovaním stojí kanadská vláda a Vatikán. O dva roky neskôr po tom, čo prišiel so svojimi zisteniami, zomrel na zlyhanie srdca.

Projekt Modrý lúč vraj prebehne v niekoľkých etapách. Tou prvou už prechádzame. Ľudia sú ohlupovaní bezduchými televíznymi programami, spravodajstvom v štýle show, šírením paniky a dezinformácií o konci sveta a predovšetkým je ľudská spoločnosť "spracovávaná" umelo vytváranými hospodárskymi krízami.

V nasledujúcej etape projektu Modrý lúč potom majú prísť zázraky a rôzne posolstvá z nebies. K tomu má NASA a tajné vládne organizácie používať laserové projekcie. Potom nastúpia telepaticko-elektronické technológie, prostredníctvom ktorých mocní začnú ovládať ľudstvo. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu