Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nový svetový poriadok a apokalypsa: Chcú mocní tohto sveta vyhubiť obyvateľstvo?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

PRAHA/BRATISLAVA - Na Zemi žije sedem miliárd ľudí a ich počet stále rastie. Planéte vraj hrozí vyčerpanie prírodných zdrojov, a preto sa v čejsi hlave vraj zrodila myšlienka, že by malo prísť k ich redukcii a nastoleniu Nového svetového poriadku. Po ich likvidácii by sme tak mohli hovoriť o konci sveta, aký poznáme.

Mnohí majú dojem, že chudobné oblasti brzdia rozvoj bohatých regiónov, a tak aj samotnú svetovú ekonomiku. Milovníci konšpiračných teórií veria, že počet obyvateľov zeme bude umelo zredukovaný napríklad kontrolovanou epidémiou. Už o prasacej a vtáčej chrípke sa špekulovalo, že vznikla v laborátoriách. Keď sa mocní tohto sveta zbavia nepohodlných, sami prevezmú kontrolu nad vládou celého sveta. Tí, ktorí budú mať vyhrady a nebudú sa chcieť podrobiť, budú vyhladení. Moc vyvolených má byť absolútna.

Konšpiračná teória ďalej tvrdí, že malá skupina medzinárodných elít kontroluje a manipuluje vlády, priemysel a mediálne organizácie po celom svete. Financovala a v niektorých prípadoch aj spôsobila väčšinu veľkých vojen za posledných 200 rokov, a to hlavne uskutočnením útokov pod falošnou vlajkou, aby získala na svoju stranu verejnú mienku. Taktiež má rozhodujúci vplyv na svetovú ekonomiku, úmyselne spôsobuje infláciu a krízu.

Podľa teórie sú tajní agenti pracujúci pre Nový svetový poriadok vo vysokých pozíciách vo vládach a priemysle. Za agentov Nového svetového poriadku sú považovaní medzinárodní bankári, hlavne vlastníci súkromných bánk zapojených do Federálneho rezervného systému, Bank of England a iných centrálnych bánk a členovia Rady pre zahraničné vzťahy. Nový svetový poriadok má mať pod kontrolou aj nadnárodné a globálne organizácie, ako sú Európska únia, OSN, Svetová banka, Medzinárodný menový fond a navrhovaná Severoamerická únia. Informuje wikipedia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu