Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Blondínky v roku 2012 bodovali: Striptíz na benzínke aj krádež banky!

Niektoré blondínky naozaj vedia, ako sa strápniť
Niektoré blondínky naozaj vedia, ako sa strápniť (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Blondínky, či už prirodzené alebo zafarbené, sa častokrát nechtiac stávajú terčom posmechov. Mnohé z nich totiž majú schopnosť priťahovať maléry rôzneho druhu a dokázali to aj v tomto roku. Pozrite si hitparádu tých najlepších kúskov z dielne svetlovlasých žieňat.

Hlúpa blondínka sa chválila na internete, že vykradla banku

Devätnásťročná Hannah Sabatová z Nebrasky sa neslávne slávnou stala po tom, ako vykradla banku a následne sa tým pochválila na serveri Youtube. Nezabudla pritom ukázať do kamery ukradnuté bankovky. Niet divu, že polícia ju krátko nato vypátrala a zatkla.

Hlúpa blondínka sa chváli lupom na webe 1

Blondínka sa zasekla medzi budovami

Aj dvadsaťdvaročná Courtney Malloyová mala nedávno hlavu v smútku. V opileckom delíriu sa zasekla v úzkej medzere medzi dvoma budovami. Spočiatku si študentka vôbec nevedela spomenúť, prečo tam vlastne vliezla, neskôr sa ale rozpamätala a uviedla, že si týmto spôsobom chcela skrátiť cestu. Záchranárom sa ju podarilo vyslobodiť po hodine a pol okolo druhej v noci.

Blondínka sa podpálila pri sfukovaní sviečok

Ďalším príkladom, že blondínky sa nie vždy riadia raciom, je dievčina, ktorá sa podpálila počas vlastnej narodeninovej oslavy. Keď sfukovala sviečky na torte, zabudla si pridržať vlasy, ktoré sa od sviečok chytili a začali horieť. Našťastie prišla len o pár prameňov.

Blondínka si podpálila vlasy

Blondínka sa vyzliekla na benzínke

Najmä pre pánov je určené nasledujúce video, na ktorom istá mladá Rumunka predvádza striptíz. Za miesto odhalenia svojich predností si zvolila pomerne nezvyčajné miesto - benzínovú pumpu. Okoloidúcim ukázala prsia, pováľala sa po streche auta a potom v sprievode dvoch mužov ufujazdila preč.

Striptíz na aute

Blondínka rieši matematickú úlohu

Senzáciou na internete sa stala Američanka, ktorá nedokázala vyriešiť jednoduchú slovnú úlohu. Manžel chcel od nej vedieť, ako dlho potrvá prejsť 80 míľ, keď ide rýchlosťou 80 míľ za hodinu. Žene sa tento "zákerný" príklad nepodarilo vyriešiť ani po niekoľkých minútach.

Blondínka hovorí pospiatky

Možno nie je až také vtipné, ale rozhodne stojí za pozornosť video, ktoré zachytáva tínedžerku zo Spojených štátov hovoriacu pospiatky ako rak. Zatiaľ čo iní by si pri tejto činnosti jazyk polámali, ona s prehľadom zvláda hovoriť naopak aj dlhé slová ako kaleidoskop či majonéza.

Blondínka hovorí pospiatočky

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu