Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Krásna a chytrá ako hrom: Prsnatá blondínka (23) má dva vysokoškolské tituly!

Charlotte je krásna a zároveň inteligentná Zobraziť galériu (3)
Charlotte je krásna a zároveň inteligentná (Zdroj: express.co.uk)

LEICESTERSHIRE - O blondínkach sa hovorí, že príliš veľkou inteligenciou neoplývajú. Mnohé z nich ale dokazujú pravý opak. Medzi také patrí aj istá Britka, ktorá dáva predsudkom poriadne na frak. Vo svojich 22 rokoch sa totiž môže pochváliť dvoma vysokoškolskými titulmi.

Charlotte Poolovú kedysi prezývali "Prázdna hlava". Blondínka však teraz všetkým neprajníkom vytrela kocúra, pretože dokázala, že je inteligentnejšia ako väčšina jej rovesníkov. Zatiaľ čo niektorí z nich ledva dokončili strednú školu, ona má za sebou úspešné štúdium práva a marketingu v oblasti módy.

Dievčina zo stredného Anglicka pritom vôbec nevyzerá na to, že dlhé roky drala školské lavice. Jej najväčšou záľubou je bábika od Mattelu, a tomu prispôsobila aj svoj vzhľad. Dala si zväčšiť prsia, predĺžiť vlasy a vo voľnom čase nosí na tvári kilá mejkapu.

Charlotte sa oblieka ako Barbie od svojich pätnástich rokov
Zobraziť galériu (3)
Charlotte sa oblieka ako Barbie od svojich pätnástich rokov  (Zdroj: express.co.uk)

"Ľudia sú prekvapení, keď im poviem, že som vyštudovala dve vysoké školy. Od ženy, ktorá najradšej nosí korzety a minisukne, by to nečakali," hovorí Charlotte, ktorá už štyri roky randí so Samuelom Pyleom. Ten priznal, že priateľka sa mu viac páči, keď je prirodzená. "Milujem, keď sa ráno zobudí neupravená, so strapatými vlasmi a bez maľovátok. Vtedy je najkrajšia," povedal.

Samuel a Charlotte na školskom plese
Zobraziť galériu (3)
Samuel a Charlotte na školskom plese  (Zdroj: express.co.uk)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu