Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Thriller, ktorý vám nedá spať! Ďalšia kniha od autora Dievčaťa v ľade

Kniha Nočný lov PR článok Zobraziť galériu (3)
Kniha Nočný lov (Zdroj: ipark.sk)

Po bestselleri Dievča v ľade prichádza nakladateľstvo Cosmopolis, súčasť Nakladateľského domu GRADA, s druhým príbehom autora Roberta Bryndzu. V thrilleri Nočný lov, ktorý sa odohráva jedného horúceho leta v Londýne, čelí obľúbená vyšetrovateľka Erika Fosterová ďalšej nebezpečnej výzve. Ak vám z Dievčaťa v ľade išiel mráz po chrbte, z Nočného lovu vás bude oblievať pot...

Pokiaľ ťa niekto sleduje, si mŕtvy…

Jednej horúcej júnovej noci je detektív šéfinšpektora  Erika

Fosterová privolaná k brutálnej vražde. Obeť, vážený praktický lekár, je nájdený vo svojej posteli udusený. Zápästia má zviazané a oči vypúlené pod priesvitným vreckom, upevneným tesne pod hlavou.

O niekoľko dní neskôr zomiera za podobných okolností ďalší

muž a Erika spoločne s kolegami Petersonom a Mossovou tušia, že čelia sériovému vrahovi. Ten svoje obete sleduje a vyčkáva na vhodný okamih, kedy udrie. Čo majú obaja mŕtvi spoločné?

Existuje v ich minulosti nejaké tajomstvo, ktoré by ich mohlo

spájať? A čo ich spája s vrahom?

Erika robí všetko preto, aby Nočného lovca zastavila a chytila,

aj keď opäť riskuje a dostáva sa do konfliktov s nadriadenými.

A navyše, možno vrah začína sledovať aj ju...

O autorovi:

Thriller, ktorý vám nedá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ipark.sk)

Robert Bryndza je britský autor žijúci trvalo na Slovensku. Z jeho prvého thrilleru, Dievča v ľade, sa v zahraničí predalo cez  milión výtlačkov. Prvý diel pútavej série s vyšetrovateľskou Erikou Fosterovou bol označený ako bestseller napr. v The Wall Street Journal a USA Today. Kniha bola preložená už do dvadsiatich piatich jazykov a jej prvé české vydanie nakladateľstvom Cosmopolis z novembra 2016 dosiahlo k dnešným dňom desiatok tisíc predaných kusov. Aj Nočný lov a na jeseň chystané slovenské vydanie Temné hlbiny sa dodnes v zahraničí držia na predných priečkach najpredávanejších kníh a na ďalších prípadoch Eriky Fosterovej Robert Bryndza pracuje. Okrem tejto série je taktiež autorom romanticky a humorne ladených zahraničných bestsellerov. Viac o autorovi je možné sa dočítať na webových stránkach www.robertbryndza.com, Twitteri @RobertBryndza či na Facebooku a Instagrame.

Z recenzií vyberáme:

Úchvatné čítanie – akonáhle s touto sériou začnete, už sa nedá prestať.

– Rachel Abbott

Bryndza majstrovsky kreslí mnoho konfliktov, ktoré sa vo vedomí čitateľa skladajú do pútavého obrazu vypovedajúceho nielen o sérii vrážd. S bohatým jazykom je to prejavom literárnej kvality, ktorá nepracuje len s jednou rozprávačskou líniou, ktorá nemusí vždy zaujať, ale robí z kriminálnej témy vlastne bohato vrstvený spoločenský román.

– František Cinger, novinky.cz

Erika Fosterová sa zaraďuje po boku Richarda Krauza (Dominik Dán) alebo Martina Servaza (Bernard Minier) svojou neústupnosťou, s ktorou pátra po odhalení pravdy za každú cenu, a neuhne, ani keď jej samotnej hrozí nebezpečenstvo. Nerobí to len pre seba a svoj vnútorný kľud, ale hlavne pre obeti, a jej zápal pre hľadanie spravodlivosti je nákazlivý.

– Alena Badinová, Klub knihomolov

Kniha Nočný lov sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný na viac ako 160 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Nočný lov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu