Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dojčenie bez ťažkostí: Inšpirujte sa akciovou ponukou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: ipark.sk)

Všetci si uvedomujeme, že dojčenie má nenahraditeľnú funkciu. Lekári odporúčajú materské mlieko ako ideálnu výživu v prvom roku života, od 6. mesiaca doplnené o tuhú stravu. Mamičky dnes musia spojiť dojčenie s ďalšími aktivitami a povinnosťami, no niekedy to nie je vždy podľa ich predstáv. Preto dávame do pozornosti užitočné materské pomôcky, s ktorými bude dojčenie jednoduchšie a menej bolestivé. A ešte k tomu aj v akciovej ponuke.

Avent nipple cream 30 ml
Krém na bradavky chráni a pomáha ošetriť boľavé alebo popraskané bradavky. Zvláčňuje a regeneruje pokožku pred pôrodom aj počas dojčenia. Je klinicky testovaný, hypoalergénny a bez pridaných farbív alebo parfumu. Aplikuje sa na celú oblasť bradavky a pred dojčením ho netreba zmývať. Môžete ho použiť aj na iné popraskané časti tela.
Zloženie:  Medilan(tm) (ultra čistý druh lanolínu), Aloe vera, kokosový olej.
Avent prsné vložky jednorazové denné 60 ks
Sú neviditeľné pod oblečením, ultra tenké a tvarované. Samolepiaci pásik zamedzuje posúvaniu vložky v podprsenke. Viac vrstiev s vysokou absorpciou a vrstva, ktorá zachytí vlhkosť vo vnútri vložky sú ultra absorpčné. Sú z hodvábne jemného a priedušného prírodného materiálu. Sú jednotlivo balené pre dokonalú hygienu. Majte pocit sucha a pohodlia cez deň i v noci.
Zdarma: 2 nočné vložky
Avent absorpčné vložky bavlnené-pracie 6 ks
Vložky pre opakované použitie majú bavlnenú prednú vrstvu, ktorá je mäkká a jemná k pokožke a absorpčnú výplň, ktorá odvádza vlhkosť z pokožky a zachytáva ju za zadnou vrstvou. Vonkajšia čipková úprava pozdvihuje ženskosť a zamedzuje posúvaniu vložky.
Vložky je možné prať v práčke pri teplote 40 °C vo vrecku, ktoré je súčasťou balenia a sušiť v sušičke.
Avent chránič prsných bradaviek small
Chrániče bradaviek Avent sú vyrobené z tenkého mäkkého silikónu a chránia bradavky pred poškodením a popraskaním počas dojčenia. Tvar motýlích krídel umožní dieťatku kontakt s pokožkou mamičky. Dieťa cíti vašu pokožku a na chránič si ľahko zvykne. Po uzdravení bradaviek sa dieťa ľahko vráti k normálnemu dojčeniu. Zabraňujú rozboľaveniu alebo popraskaniu bradaviek počas dojčenia. Sú vhodné pre novorodencov aj nedonosené deti.
AVENT odsávačka mlieka Natural+VIA systém NOVÁ
Nová odsávačka Natural vám umožní pokojne odsávať v pohodlnej pozícií, kde sa už nemusíte pri odsávaní nakláňať. AVENT odsávačka mlieka Natural+VIA systém umožňuje odsávanie a následne jednoduché kŕmenie v jednom. Po odsatí mlieka je možné na odsávačku napojiť cumlík a následne dieťa dokŕmiť. Vaše materské mlieko je odsávané priamo do pohárika AVENT, z ktorého po pripojení cumlíka môžete vaše dieťa nakŕmiť. Balenie obsahuje 3 univerzálne poháriky. Použiť môžete rovnaký pohárik na odsávanie, uskladnenie a kŕmenie. Je tiež ideálny na skladovanie v chladničke alebo mrazničke.
AVENT elektronická odsávačka Natural
AVENT elektronická odsávačka Natural je novinkou na trhu. Zabezpečuje jednoduchšie, rýchlejšie a pohodlnejšie odsávanie materského mlieka a to v 3 režimoch. Ako zdroj energie je možné použiť batérie alebo priame pripojenie na elektrickú sieť. Obsahuje všetko potrebné k odsatiu, uskladneniu a nakŕmeniu vašim materským mliekom. Obsahuje všetko, čo sa mamičkám páči na ručnej odsávačke Philips AVENT Natural - mäkkú masážnu vložku ako aj nový dizajn tela odsávačky, vďaka ktorým je odsávanie jemné, prirodzené a pohodlné - a navyše je v nej zabudovaný elektronický mozog!
Úplne nová ultra tichá inteligentná odsávačka na rozdiel od všetkých ostatných dáva možnosť dokonalej kontroly a prispôsobenia sa momentálnej situácie pri odsávaní hneď ako je to potrebné.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu