Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Naučte svoje deti lepšie sa učiť!

Ako hovoriť s deťmi, aby sa lepšie učili Zobraziť galériu (2)
Ako hovoriť s deťmi, aby sa lepšie učili (Zdroj: ipark)

„Po viac ako dvadsiatich rokoch učiteľskej praxe, keď som bol v dennom kontakte s nedisciplinovanými žiakmi, ma veľmi prekvapilo, koľko nových možností krotenia potomkov ste rodičom ukázali,“ napísal jeden učiteľ z Michiganu. Práve o tom sú metódy dvoch uznávaných odborníčok, ktoré radia dospelým, ako komunikovať s deťmi, aby nám viac dôverovali, aby nás počúvali a aby sa lepšie učili.

Novinka Ako hovoriť s deťmi, aby sa lepšie učili doma aj v škole je opäť plná konkrétnych príkladov, tipov a techník. Ukazujú emocionálne zdravé prostredie, ktoré dieťa podnecuje k prijímaniu nových informácií. Ukazujú, ako je možné dieťa podporiť vo viere v to, kým je a kým sa môže stať.

Základná otázka je - viete, ako motivovať deti, aby sa rady učili a boli v škole úspešné?
Chcete, aby deti spolupracovali, keď im niečo vysvetľujete, a aby nadobudli pocit zodpovednosti za svoje výkony?
Všetko nájdete v tejto knihe!
Tento svetový bestseller je určený rodičom, ale aj pedagógom. Ukazuje im, ako môžu inšpirovať dieťa k sebadisciplíne, sebakontrole až tak, že dosiahnu zázraky v učení. Pomocou jedinečnej komunikačnej stratégie a vďaka názornosti odporúčaných kreslených dialógov autorky dokázali rodičom i učiteľom naznačiť, ako riešiť každodenné problémy, ktoré sa môžu u detí vo vzťahu k učeniu vyskytnúť.

V knihe Ako hovoriť s deťmi, aby sa lepšie učili doma aj v škole sa dozviete, ako sa vyrovnať s pocitmi, ktoré sú spojené s učením. Objavíte 7 zručností, ktoré deti podnietia ku spolupráci a 6 krokov, ako podporiť detskú kreativitu a zodpovednosť.
Naučte sa narábať s chválou, ktorá prospeje a s kritikou, ktorá neublíži.
Pri každej kapitole nájdete vzorové kreslené dialógy, stručné zhrnutie + otázky a príbehy rodičov i učiteľov.

Autorky Adele Faber a Elaine Mazlish sú svetovo uznávané odborníčky na komunikáciu medzi rodičmi a deťmi. Ich knihy boli preložené do viac ako dvadsiatich jazykov a predalo sa z nich vyše 3 milióny výtlačkov. Po celom svete vedú semináre a v medziľudských vzťahoch pomáhajú aj dospelým. 

Kniha Ako hovoriť s deťmi, aby sa lepšie učili doma aj v škole, sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu