Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Spoznajte budúcnosť vďaka knihe proroctiev

Obal publikácie Kniha proroctiev Zobraziť galériu (4)
Obal publikácie Kniha proroctiev (Zdroj: ipark.sk)

Ak niekto spomenie slová ako prorok alebo proroctvo, vo vašich predstavách sa vynorí obraz veštkyne so sklenenou guľou, bosorky s kotlom alebo šialenca predpovedajúceho koniec sveta. No proroctvá či veštenie sú súčasťou každodenného života. Môžete hádať, kto vyhrá futbalovú ligu, alebo aké farby sa budú nosiť na budúcu jar. Ale ak chcete predpovedať budúcnosť, musíte najprv študovať minulosť...

Všetky kultúry od minulosti až po súčasnosť túžili poznať svoju budúcnosť. Prví proroci mali neobyčajný boží dar - dokázali vidieť budúcnosť. Z knižnej novinky Kniha proroctiev sa dozviete všetko o veštiarňach v Grécku a v Ríme, o biblických prorokoch, veštcoch a o astrológoch. Pozriete sa aj na blížiaci sa koniec cirkvi, ktorý sa často spája so zánikom ľudstva, zameriate sa na veštcov, ktorí videli budúcnosť v snoch alebo ju čítali vo hviezdach.

V súčasnom svete vládne vzdelanie a pokrok vedy, preto by sa dalo predpokladať, že predpovede a veštenie upadnú do zabudnutia. Tak to však nie je. Dnes chceme poznať svoju budúcnosť viac ako kedykoľvek predtým. Navyše si môžete všimnúť rastúcu tendenciu rôznych jasnovidcov, astrológov, či veštcov. Staré proroctvá sa stále analyzujú a slová prorokov z minulosti sa vracajú interpretované tak, aby zapadli do dnešnej modernej doby. Proroctvá nezanikajú, naopak, viera v ne a v prorokov sa stala populárnou. Veď kto môže tvrdiť, že si nikdy neprečítal horoskop napísaný veštkyňou alebo vyčítaný z tarotových kariet?

"Nebude človeku však stačiť tento svet, a preto sa bude snažiť
z neho odletieť a tam niekde, kde je len vôľa Hospodinova,
skúmať, či cesty sveta, aj hviezd by nemohol zmeniť."

Sibyla

V 248 stranovej Knihe proroctiev, ktorá je doplnená mnohými obrázkami, nájdete aj slovník vešteckých techník.


Ukážka z Knihy proroctiev:
Prorocké videnie môže prísť v čase, keď je najmenej očakávané. Tak ako v roku 1952 v prípade amatérskej veštice a ženy v domácnosti, Jeanne Dixonovej. Jedného dňa mala Jeanne vidinu pred obrazom Panny Márie v katedrále vo Washingtone. Vďaka nej sa stala jednou z najvýznamnejších veštíc 20. storočia. Bola zanietenou katolíčkou a nielen ona, ale aj cirkev, do ktorej patrila, bola presvedčená a tom, že jej prorocké schopnosti sú darom z nebies.

Scéna sa odohrala o jednej popoludní v katedrále hlavného mesta Spojených štátov. Jeanne sa pozrela na obraz Panny Márie, keď zrazu uvidela lúč zvláštneho svetla. Zjavil sa pred ňou obraz Bieleho domu, oficiálnej rezidencie prezidenta, s číslami 1, 9, 6 a 0. Pri vchode do sídla stál mladý muž s modrými očami. Vnútorný hlas jej hovoril, že tento muž je členom demokratickej strany a mal zomrieť počas oficiálnej ceremónie. Jeanne to v tej chvíli nevedela, ale mladík v jej vidine bol John Fitzgerald Kennedy. V roku 1960 bol zvolený za prezidenta Spojených štátov a 22. novembra 1963 bol naňho o pol jednej počas jeho kampane spáchaný atentát.

Proroctvá o smrti
Jeanne Dixonová predpovedala vraždy Mahátma Gándhího, Martina Luthera Kinga, Johna F. Kennedyho a jeho brata Roberta. Tiež predpovedala vypustenie Sputnika, pád Harryho Trumana, zvolenie Dwighta Eisenhowera a úmrtie Chruščova. V roku 1970 povedala, že jeden z budúcich pápežov bude zavraždený a iný pápež bude zranený pri atentáte. Vieme o útoku na pápeža Jána Pavla II., ktorý zapríčinil Mohamed Agca. Ale čo ten prvý pápež? Bol Ján Pavol I., vlastným menom Albino Luciani "pápež úsmevu" skutočne zavraždený? Stála ho život jeho snaha zabrániť reformám v katolíckej cirkvi?

Kniha Proroctiev sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu