Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop: Prečítajte si, čo vám hviezdy nadelia v roku 2015!

Jozef Bukai Zobraziť galériu (7)
Jozef Bukai (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Vieme, čo vás čaká a neminie v roku 2015! Jozef Bukai je profesionálny jasnovidec, liečiteľ prominentov a numerológ, ktorý pre našich čitateľov zostavil originálny novoročný horoskop. Nasledujúci rok prinesie množstvo zmien, ktoré budú mať ďalekosiahly dopad najmä na medziľudské vzťahy. Niektoré znamenia zverokruhu sa však veľmi úspešne vyhnú astronomickým pohromám a z planetárnych konštelácií vyťažia maximum!

BARAN (21. 03. - 20. 04.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Uvažujte nad svojimi možnosťami a určite si priority. V každom prípade si dávajte pozor na žalúdok a psychické vypätie v každej oblasti, pretože tento rok bude skúškou vašich nervov. Baran je v mytológii zviera, ktoré na svojom chrbte nieslo deti bohyne oblakov Frixa a Hele. Avšak, tvrdohlavosť Barana nikdy nie je jednoznačná a rovnaká u každého. V roku 2015 vás čakajú zmeny najmä v pracovnej oblasti. Dávajte si ale pozor, pretože nemusí ísť iba o postupy, ale aj pády. Pripravte sa aj na absolútne radikálne zmeny pracovných pozícií alebo dokonca výpoveď.

BÝK (21. 04. - 21. 05.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Býk je podľa mytológie zobrazením najvyššieho boha Dia, ktorý býva zobrazovaný aj ako labuť. Svedčí to o tom, že niektoré pohanské vierovyznania býka spájali s prichádzajúcou jarou, resp. slnovratom býka. Býkov čaká veľmi požehnaný a bohatý rok v každej oblasti života. Ak ich aj čakajú starosti, tak radostné, ako napríklad príchod potomstva alebo povýšenie, či práca na plné obrátky. Všetko však v pozitívnom zmysle. Napriek tomu by si ľudia v znamení Býka mali dávať pozor na oči a kosti. Zrak ich môže tento rok oklamať napríklad aj tak, že si zle prečítajú zmluvu alebo prehliadnu odsek, ktorý môže spôsobiť hotovú katastrofu.

BLÍŽENCI (22. 05. - 21. 06.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Sú symbolom bratskej lásky medzi Poluxom a Kastorom a predstavujú súdržnosť. V roku 2015 sa Blížencom oplatí byť v akomkoľvek členstve alebo zväzku. Zo situácie vyťažia, ak budú sami sebou. Podobne ako Býkov, aj Blížencov čaká veľmi úspešný rok. Budú sa tešiť z nového bývania alebo zakúpenia novej nehnuteľnosti, prípadne dostanú dedičstvo. V každom prípade im tento rok prinesie slávu, bohatstvo a hlavne vytúženú lásku. Budú síce trpieť miernou nespavosťou, ale to pre Blížencov, pre ktorých by spánok ani nemusel existovať, nič neznamená. Hlavne, že nájdu samých seba. Budú na výslní celého zverokruhu a dosiahnu maximálne životné ciele. Mali by si však dávať pozor na chrbticu a žalúdočné stresy.

RAK (22.06. - 22.07.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
O Rakovi sa hovorí, že držal nymfu, aby ju Zeus mohol zastihnúť, a tak sa dostal na oblohu. Čo sa nezadaných týka, Raci budú tento rok veľmi dobrá partia. V roku 2015 sa vydajú a oženia, či už z dobrej vôle alebo nie. Aj ich okolie bude klásť veľký dôraz na partnerské vzťahy Rakov. Tí, ktorí už sú v manželskom zväzku alebo partnerstve, by si mali dať pozor na osoby, ktoré by mohli zmútiť ich pokojnú vodu. Môžu sa vyskytnúť aj klamstvá či podvody. Rakov čaká tento rok cestovanie a možné letné „vyhodenie si z kopýtka“, za čo môžu byť objektom klebiet. V podstate bude ale aj pre Rakov tento rok priaznivý a veľkodušný. Pozor by si však mali dávať na civilizačné choroby. V niektorých prípadoch bude očkovanie priam žiaduce.

LEV (23.07. - 23.08.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Ako Raka, tak i Leva skolil veľký Herakles a po jeho boku sa dostal do súhvezdia. Aj napriek vrodenej húževnatosti a ctižiadostivosti by Levi mali zvážiť každý svoj krok. Nemali by sa strmhlav púšťať do každej možnej ponuky. Mali by sa držať svojej prirodzenej sily, múdrosti a pôvabu. Nebude to škodu. Levov čakajú takisto príjemné a radostné chvíle. Žiaľ, aj smutné udalosti, ako napríklad úmrtie staršej osoby v rodine. Na toto sa pripravte a nenechajte sa tým úplne vyviesť z miery, pretože vášho milovaného čaká život na druhom brehu. Aj Levi konečne dosiahnu pracovné úspechy. Ženy-Levice by si mali dávať pozor na ženské orgány a nezanedbávať akýkoľvek prejav bolesti alebo nepríjemnosti.

PANNA (24.08. - 23.09.)

EXKLUZÍVNE Veľký novoročný horoskop:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)
Panna sa nachádza blízko súhvezdia Váh, tým pádom má aj ona sklon k spravodlivosti. Napriek tomu bude tento rok pre Panny dosť nespravodlivý a Panny budú zasa nespravodlivé voči svojmu okoliu. Panny by mali byť viac uznanlivé a vziať rozum do hrsti, aby ich nič nevyviedlo z rovnováhy. Hlavne konajte tak, aby ste časom nemuseli ľutovať. Zlým úsudkom si môžete znepriateliť doživotného priateľa alebo spriaznenú dušu. Nežeňte sa tento rok za majetkom, pretože v roku 2015 budú pre vás otvorené hlavne brány duchovného sveta. Dávajte si pozor na krk a uši, ale vcelku môžete očakávať priaznivý rok.

Pokračovanie veľkého novoročného horoskopu nájdete na Topkách zajtra!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu