Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Motivátor Ivo Toman má novú knihu Šťastie na mieru, pokrstí ju v Bratislave

Ivo Toman Zobraziť galériu (2)
Ivo Toman

Český motivátor a autor bestsellerov o osobnostnom rozvoji Ivo Toman je už na Slovensku ako doma. Často prednáša svoje poznatky pre tých, ktorí chcú byť úspešnými a jeho knihy sa pravidelne umiestňujú na popredných priečkach v predajnosti. V jeho najnovšej knihe Štěstí na míru sa zaoberá mnohými témami, ktoré so šťastím súvisia. A už zajtra ju pokrstí v našom hlavnom meste.

V poradí desiata kniha, ktorú Toman napísal, odpovedá na otázky, na ktoré on sám hľadal odpovede veľmi dlho. Ako úspech a peniaze súvisia so šťastím? Prečo sú niektorí ľudia šťastnejší než iní? Prečo ľudia píšu krásne poďakovania i nenávistné anonymy? Prečo sa milujú a vraždia? V knihe Štěstí na míru odpovedá ešte na mnoho ďalších „prečo“.

Kniha Štěstí na míru je o všetkých a pre všetkých. Väčšina ľudí nevie byť šťastná ani vtedy, keď k tomu má všetky podmienky. Tiež pri šťastí platí, že úspech dosiahnu často tí, ktorí by podľa mnohých kritérií šťastní byť nemali. A naopak, väčšina tých, ktorí majú na to všetky predpoklady, strávia svoj život, ako napísal Thoreau, v tichom zúfalstve. Väčšinové názory o šťastí sú väčšinou mylné. Jedným z nich je i to, že všetci ľudia môžu byť úspešní a šťastní. V tejto knihe nájdete mnoho dôkazov o tom, že to nie je pravda,“ tvrdí Ivo Toman. Za krstných rodičov si vybral známeho literárneho publicistu Dada Nagya a generálnu riaditeľku medzinárodnej kozmetickej spoločnosti pre Českú a Slovenskú republiku Zuzanu Machovú.

Krst knihy sa uskutoční v pondelok 8. 9. 2014 o 17.00 v bratislavskom kníhkupectve na Poštovej ulici. A ako definuje šťastie Ivo Toman sám? „Šťastie je psychický stav, kedy máme malý myšlienkový chaos. Tento psychický stav má rôzne zdroje a môžeme ho sami čiastočne ovplyvňovať,“ prezradil Toman.

Kniha Štěstí na míru sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Rovnako tak aj ďalšie autorove publikácie>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu