Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Za udanie poslanca ho dokopali!

cibula testovacia Zobraziť galériu (4)
cibula testovacia

STARÁ BYSTRICA - Škandálom sa otriasa obec Stará Bystrica (okres Čadca). Jeden jej obyvateľ Pavol Tabák (49) tvrdí, že ho surovo dobili štyria chlapi. Medzi nimi mal byť aj bývalý starosta obce a súčasný poslanec Žilinského samosprávneho kraja Pavol Faktor! Zranený muž sa obrátil na políciu.

V obci sa momentálne o ničom inom nešušká, len o bitke a najmä o tom, že jeden z útočníkov bol údajne ich bývalý starosta. Súčasný starosta obce Ján Podmanický je z drámy rozhorčený: „Je mi veľmi smutno z toho, čo sa odohralo v našej obci.“ Podľa matky Pavla Tabáka do ich domu najskôr prišiel Peter Faktor, ktorý hľadal jej syna. „Kričal, hľadal ho v izbe, všade,“ vraví s plačom matka Anna Krištofová (84). O krátku chvíľu sa vraj vrátil jej syn domov celý zakrvavený.

 

“Ak človek, ktorý toto peklo spôsobil, ktoré tu zažívame s tisíckami mŕtvych zrazu hovorí, že by chcel byť ministrom...

Posted by Radovan Bránik on Wednesday, February 24, 2021



„Suseda hneď zavolala záchranku,“ narieka matka. Zbitý muž tvrdí, že nikomu nič nespravil. „Pomáham v obci zbieraním smetí. Keď som upratoval pri studničke, pristúpil ku mne bývalý starosta a udrel ma do hlavy. Vtom prišli aj jeho bratia a začali ma na zemi kopať do hlavy a brucha,“ hovorí o nešťastnom dni Pavol Tabák (49). Myslí si, že bitka bola vyvrcholením dlhodobých sporov medzi ním a Faktorovcami, ktorí podľa jeho slov chodili na jeho pozemky po drevo. Údajný iniciátor bitky - súčasný poslanec Žilinského samosprávneho kraja Pavol Faktor sa bráni: „Tabák sa vyhrážal našej rodine zabitím. Chcel ma napadnúť, tak som sa bránil, ale nezbil som ho,“ povedal. Dobitý muž prípad oznámil na polícii. Podľa rodiny zraneného muža trestné oznámenie nepodajú, pretože nemajú peniaze na súdy.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu