Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brutálny útok na farmára Adama: Krv, hospitalizácia a noc v cele!

Adama Kováča počas uplynulého víkendu napadla neznáma dvojica. Zobraziť galériu (5)
Adama Kováča počas uplynulého víkendu napadla neznáma dvojica.

BRATISLAVA – Keď sa darí, tak sa darí! Ako sme vás už na topkách informovali, finalista markizáckej Farmy Adam Kováč (24) momentálne prechádza náročným obdobím. K existenčným a vzťahovým problémom sa najnovšie pridali aj opletačky s políciou. Bratislavčan sa počas víkendu zaplietol spolu s kamarátom Lukášom do nočnej bitky, na ktorú ani jeden z mladíkov tak skoro nezabudne.

Dostal nakladačku! Adam Kováč v týchto dňoch zachraňuje krachujúci vzťah s Luciou Frčkovou a taktiež rieši záležitosti týkajúce sa finančného zabezpečenia. Aby tých starostí nebolo málo, v piatok večer bol zapletený do pouličnej bitky, ktorá mala nepríjemnú dohru. Mladík strávil na policajnom oddelení zhruba päť hodín s putami na rukách.

Ako nám Adam v súvislosti s tým prezradil, dôvodom bol incident, ktorý vyvolala neznáma dvojica. „Spoločne s kamarátom sme išli večer cez mesto a nejaký muž a žena na mňa začali pokrikovať. Urážali mňa aj Luciu. Tak sme sa zastavili, pohádali sme sa a po chvíli sme už išli svojou cestou,“  priblížil nám farmár okolnosti konfliktu. Ten sa však v tej chvíli neskončil. „Po pár metroch nás zozadu napadli a priviedli aj posilu. Bol tam s nimi ešte nejaký chlap,“ dodal Kováč, ktorý utrpel zranenia spolu s priateľom. 

„Mám narazený nos, rozbili mi telefón. Kamaráta museli včera operovať. Útočníci mu zlomili dva prsty do pravého uhla. Toto sa mi stalo prvýkrát,“ poznamenal Bratislavčan. Situáciu vyriešili muži zákona, ktorí išli zhodou okolností okolo.

Informáciu o potýčke sme si overovali aj u záchranárov. „V sobotu ráno o 01:15 hod. nám hlásila polícia, že na Panskej ulici došlo k bitke. Na miesto dorazila posádka rýchlej lekárskej pomoci, ktorá ošetrila pacienta s úrazom hlavy po napadnutí a previezla ho do Univerzitnej nemocnice v Starom Meste,“ povedal nám k tomu hovorca Boris Chmel.  

Kým farmárovho kamaráta Lukáša ošetrovali v nemocnici, Adam prežíval ťažké chvíle na policajnom oddelení. „Čakal som tam asi do štvrtej rána pripútaný o radiátor,“ povedal Bratislavčan, ktorý chce vzniknutý incident určite riešiť súdnou cestou.

V súvislosti s potýčkou sme oslovili aj mužov zákona. „Tento prípad evidujeme ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. Policajti vykonali s osobami aj dychovú skúšku, pričom tá dopadla u všetkých osôb s pozitívnym výsledkom. Po incidente bola osobám obmedzená osobná sloboda a následne boli eskortované na policajné oddelenie," povedal nám k tomu bratislavský policajný hovorca František Peczár. Ako tiež dodal, predmetný prípad je evidovaný ako priestupok, nie ako trestný čin. O výške sankcie preto rozhodne príslušný obvodný úrad.

Tip: Pozrite si Farmu v televízii Markíza. Presný čas sa dozviete z tv programu na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu