Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Adam, nemáš súdnosť? Pozrite, čo stváral farmár po tom, čo dochrámal človeka!

Adam Kováč sa deň po autonehode takto zabával na žúre. Zobraziť galériu (5)
Adam Kováč sa deň po autonehode takto zabával na žúre.

BRATISLAVA – To je sila! Kým iní by v podobnej situácii doma tŕpli strachom, markizácky farmár Adam Kováč (24) zjavne do tejto kategórie nepatrí. Po tom, čo v piatok večer zrazil chodca Petra (24), si vyrazil hneď na druhý deň na žúr. Akoby sa nič nestalo. Na akcii robil grimasy do objektívu a nechal si nalievať vodku. Zatiaľ čo on sa zabával, dochrámaný mladík mal za sebou už druhú náročnú operáciu.

Ako sme vás už na topkách informovali, v piatok podvečer zrazil farmár Adam Kováč na bratislavských Kramároch muža. Ten skončil v nemocnici s mnohopočetnými zraneniami. Holenná kosť mu vyčnievala z nohy, zlomené mal aj rameno. Obe časti tela mu museli lekári operovať - podstúpil dva zákroky. Jeden hneď v piatok, druhý v sobotu.

Zatiaľ čo dochrámaný mladík ležal na nemocničnom lôžku, Adam Kováč si bez problémov a akýchkoľvek výčitiek vyrazil na žúr. Ten sa konal v jednom z bratislavských hotelov. V spoločnosti sa zabával tak, akoby sa deň predtým ani nič nestalo. Pózoval s fľašou vodky, robil grimasy do objektívu fotografa a nechal si nalievať chľast s úsmevom na tvári. Spýtali sme sa ho preto, či si myslí, že je takýto postup bežný.

„Nie je to O.K. Bola to však benefičná akcia na podporu dievčaťa, ktoré je na vozíku. Nepopíjal som vodku, nebol som opitý a nezabával som sa. Bol som v skorých hodinách doma, zastavil som sa len na chvíľu. Nedokázal som len tak celý večer presedieť doma. Túto akciu som mal naplánovanú dlho. Je to moja práca prísť ako známa tvár na podobné podujatie s tým, že takéto zbierky podporujem. To, že som robil grimasy do objektívu, nebudem komentovať,“ povedal svoj pohľad na vec Adam.

Kováč tiež argumentoval tým, že on vlastne kolíziu nezavinil a preto nemal žiadny problém vyraziť na žúr. „Som názoru, že za tú nehodu nemôžem. Keď mi niekto vbehol do cesty, urobil škodu na aute a okrem toho mi aj spôsobil psychickú ujmu. Teraz môžem ísť akurát tak do r*ti a nie jazdiť. Nemôžem sa zamestnať ako vodič, hoci som mal už vybavenú prácu šoféra,“ posťažoval sa farmár. Zrejme si však neuvedomuje, že bez ohľadu na to, kto je vinníkom, výsledkom zrážky je dochrámaný človek ležiaci na lôžku. Človek, ktorý možno bude mať po nehode zdravotné následky do konca života...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu