Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lýdia z Farmy sa psychicky zložila pred markizáckymi kamerami!

Lýdia má drsných podmienok plné zuby. Zvažuje, že zo súťaže odstúpi. Zobraziť galériu (4)
Lýdia má drsných podmienok plné zuby. Zvažuje, že zo súťaže odstúpi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ďalšia finalistka sa psychicky zrútila! Hoci si súťažiaci odžili na markizáckej Farme iba týždeň, už druhá adeptka na zisk 50 000 € je na dne. Lýdia Spišáková (18) nezvláda drsné podmienky na statku. Po tom, čo v sobotu náhle odstúpila Nikola Čajkovská (19), je krôčik od ukončenia svojho pôsobenia v šou aj mladá študentka zo Sabinova.

Desiatky rokov opustený statok, s ktorým sa spájajú strašidelné príbehy, nie je pre slabšie povahy. Ak sa k tomu pridá náročná práca, intrigy a nedostatok spánku, psychické problémy sú na svete. Ako prvá to na hospodárstve nezvládla Bratislavčanka Nikola Čajkovská, ktorá v sobotu zo šou odstúpila. Hoci uviedla ako dôvod zdravotné komplikácie, drvivej väčšine divákov bolo jasné, že jej skrátka drsné podmienky na opustenej farme prerástli cez hlavu.

Najnovšie je krôčik od rezignovania v súťaži aj Lýdia Spišáková. „Je mi hrozne, je tu ťažké byť. Uvedomila som si, že ja na to nemám. Nevládzem ďalej bojovať. Som slabá,“ neustále vzlyká do kamery najmladšia účastníčka šou, ktorá rovnako ako ostatní súťažiaci strávila na statku zatiaľ len týždeň. Na psychickej pohode jej nepridáva ani fakt, že z hospodárstva odišla spomínaná Nikola, s ktorou si boli veľmi blízke a vzájomne sa podporovali.

Osemnásťročnú študentku sa snaží povzbudiť Kveta Horváthová. No rodáčka zo Sabinova si stále melie svoje. „Išla som sem s tým, že tu zažijem niečo nové. Vôbec som nečakala, že ma to tak dá dole...“ hovorí Lýdia. Podľa informácií od nášho zdroja je mladá Sabinovčanka na 90 percent rozhodnutá odstúpiť. Ak by to však urobila, od televízie Markíza jej hrozí mastná pokuta. Súťažiaci sú totiž viazaní zmluvou a každé porušenie sa trestá finančnou sankciou. Tolerovanou výnimkou sú len zdravotné problémy. Či sa teda napokon podarí Horváthovej prehovoriť Spišákovú, uvidíte dnes večer v markizáckej šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu