Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drsná bilancia z Farmy: Musel odstúpiť aj chlap – išlo mu o život!

Gabriel Sajka musel zo súťaže odstúpiť. Prinútili ho k tomu zdravotné komplikácie. Zobraziť galériu (6)
Gabriel Sajka musel zo súťaže odstúpiť. Prinútili ho k tomu zdravotné komplikácie.

BRATISLAVA – Nezvládli to! Hoci markizácka šou Farma odštartovala len nedávno, z hry sú vonku už traja súťažiaci. Po tom, čo sa v boji o výhru 50 tisíc eur dobrovoľne vzdali Nikola Čajkovská (19) a Lýdia Spišáková (18), prišiel na rad už aj prvý chlap. Po včerajšku musel opustiť reláciu bývalý kolotočiar Gabriel Sajka (54), ktorého z opusteného statku odviezli rovno do nemocnice.

Roboty pribúda, súťažiacich ubúda! Niet pochýb, že drsné podmienky statkárskej šou nie sú pre každého. Farmu už doposiaľ opustili traja súťažiaci. Ako posledný odišiel práve Gabriel Sajka, ktorému pobyt na statku skomplikovali zdravotné problémy.

„Mám strašne veľké bolesti na žalúdku. Potrebujem nejaké lieky,“ priznal Levičan, ktorý ešte pár hodín predtým ubezpečoval svojich súperov, že je v najlepšom poriadku. Ako sa však neskôr ukázalo, jeho stav bol vážny a vyžadoval si lekárske ošetrenie. Sajku odviezli zo statku rovno do nemocnice.

Farmár sa netajil tým, že takto si svoj odchod zo súťaže vôbec nepredstavoval. „Som zhrozený z toho, že z tejto hry pravdepodobne vypadnem. Je mi smutno, že to musí skončiť takto,“ poznamenal so sklamaním v hlase Gabriel. „Zažil som tu strašne veľa dobrých vecí. Keď chce ísť niekto do takej šou, nech sa pripraví na veľké veci. Lebo toto je fakt silná, tvrdá a poučná hra pre každého do života,“ uzavrel.

Ak chcete vedieť, či už je Gabriel Sajka zdravotne v poriadku a ako svoje pôsobenie v šou vníma Lýdia Spišáková, ktorá reláciu opustila začiatkom tohto týždňa, nenechajte si ujsť online rozhovor na topkách. Začíname zajtra o 9:00. Viac informácií nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu