Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kauza znásilnenie na Farme: Aktéri prehovorili o incidente!

Tomáš využil povoľnosť opitej Evy. Zobraziť galériu (6)
Tomáš využil povoľnosť opitej Evy.

SENICA - Alkohol im zatemnil mysle! Úvodnou témou včerajšej epizódy markizáckej Farmy bolo, ako sa pripitý Tomáš pokúsil znásilniť Evu. Obaja sa totiž podgurážení vybrali do senníka, odkiaľ bolo po chvíli počuť krik a plač mladej kaderníčky. Prečítajte si, čo k incidentu povedali jeho aktéri.

Čo sa vlastne stalo? Farmári dostali po odchode Jany Frčkovej päť litrov bieleho vína ako odmenu za to, že celý deň tvrdo makali. Alkohol však vypili schuti a na prázdne žalúdky. A to nemali robiť. Niektorým dievčatám totiž dodal mok odvahu a uvoľnili sa tak, že si navzájom porovnávali prsia. Aj mladú Evu Orolínovú opantalo víno do tej miery, že sa vybrala s Tomášom Mrvom do senníka. 

Pod rúškom noci sa však odohral incident, ktorý otriasol celou farmou. Tmavovláska totiž kričala a plakala. Podľa tvrdení finalistky Jarmily Ščibrányovej sa Trnavčan pokúsil Evu znásilniť. Hoci na druhý deň ráno podľa našich informácií Tomáš všetko oľutoval, s pribúdajúcimi hodinami a vypŕchaním alkoholu z krvi menil rétoriku. 

„Možno chcela niečo viac. Zvádzala ma aj dole pred ostatnými. Mala narážky na sex – zvalila sa na mňa. Potom došla Monika. Všetko bolo také čudné. Chcem na to zabudnúť. Je to katastrofa. S takýmto niečím nechcem žiť na Farme,” povedal včera farmár.

Kamery tento incident nezachytili, a tak sa diváci môžu spoliehať len na dojmy ostatných súťažiacich a výpovede oboch aktérov. Eva si však kvôli veľkému množstvu vypitého alkoholu takmer nič nepamätá. Aspoň takto to tvrdila Monike Haklovej. „Už by som to nezopakovala. Po prvom poháriku som mala dosť. Ráno ma bolela hlava,” povedala na druhý deň, kedy zjavne nebola vo svojej koži. Viac sa k inkriminovanej téme zámerne nevyjadrovala. 

Tomáš si však po vytriezvení stál za svojím. Podľa neho práve čiernovláska bola iniciátorkou zbližovania. Napriek tomu ale dokázal povedať, že ho to celé mrzí...

Tip: Pozrite si večerný program Markízy alebo televízie JOJ. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu