Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Farmárku Evu navštívila mama: Vypláchla jej žalúdok!

Evu Orolínovú navštívila mama. Dcéru zvozila za to, ako sa pred obrazovkami správa. Zobraziť galériu (7)
Evu Orolínovú navštívila mama. Dcéru zvozila za to, ako sa pred obrazovkami správa.

BRATISLAVA – Výčitky a obavy! Farmárka Eva Orolínová (20) sa po mesiacoch strávených na opustenom statku konečne dočkala rodinnej návštevy. Stretnutie s mamou a so sestrou sa však nieslo v pomerne rozpačitom duchu. Tmavovláska sa totiž chvíľkami cítila ako na policajnom výsluchu.

Bojí sa o ňu! Mama Evy Orolínovej to nemala pri výchove svojej ratolesti vôbec jednoduché. Ako totiž aj samotná súťažiaca nedávno priznala, hoci má len 20, svojej rodine už stihla počas života narobiť kopec starostí. A to hlavne posadnutosťou štíhlou líniou. Tmavovláska sa už síce anorexie úspešne zbavila, najnovšie však trápi jej blízkych ďalší problém - alkohol.

Orolínová to totiž počas svojho pobytu v súťaži niekoľkokrát dosť prehnala s chľastom. Pod vplyvom návykovej látky vypukla aj sexuálna aféra so súperom Tomášom Mrvom. Inokedy sa zas opitá bez zábran bozkávala s Adamom Kováčom. Podgurážená tiež stihla dourážať Moniku Haklovú. Práve takéto vyčíňanie nedá Evinej matke spávať.

Nečudo, že keď zavítala na farmu, dala dcére patrične najavo svoju nespokojnosť. „Všetko v poriadku, Evi? Alkohol a cigarety? Dúfam, že nebudeš závislá, keď sa vrátiš,“ pýtala sa dookola ustarostená matka. „Bacha na tie cigarety a alkohol!“ zdôrazňovala dcére aj v momente, keď sa s ňou lúčila.  

Eva si však z maminých starostí ťažkú hlavu nerobí. „Nepijeme až tak veľa. Aj vonku som si vypila, aby to mama nevedela,“ prezradila do kamery tmavovláska tesne po tom, čo jej rodina opustila farmársky statok. Ak chcete vedieť, čo všetko sa ešte počas vzájomného stretnutia udialo, nenechajte si ujsť dnešný diel reality šou.

Tip: Rozhodnete sa dnes večer pre Farmu alebo nejaký dobrý seriál? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu