Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farmárka Nikola sa bláznivo zamilovala: Zakázaná láska!

Nikola a Adam si prejavujú nežnosti na každom kroku. Zobraziť galériu (13)
Nikola a Adam si prejavujú nežnosti na každom kroku.

BRATISLAVA – Svoju výhru už majú! Adam Kováč (23) a Nikola Komorová (20) momentálne bojujú o 50 tisíc eur v markizáckej šou Farma. Po týždni strávenom na opustenom statku však táto dvojica získala oveľa viac – jeden druhého. Mladý manažér a modelka sa netaja vzájomnými sympatiami a priamo pred televíznymi kamerami prežívajú obrovskú lásku. Má to však problém. Tmavovlásku čaká doma jej partner.

Našli sa! Keď sa fotomodelka aktov Nikola Komorová prihlásila do dobrodružného projektu Farma, zrejme netušila, čo všetko ju v súťaži čaká. V drsných podmienkach si ju totiž našla láska. Mladá Bratislavčanka už hneď v prvý deň poplietla hlavu Adamovi Kováčovi, ktorý sa vôbec netají tým, že by tejto sexi tmavovláske zniesol aj modré z neba.

Po týždni plnom nevinných náznakov a náhodných dotykov prerastá vzťah Nikoly a Adama do vážnejšej roviny. Farmár týždňa Ľubomír Filkor ich zvolil za sluhov a doprial im tak oveľa viac súkromia. Spolu vykonávajú prácu a spoločne spia v podkroví - izolovaní od všetkých ostatných.

Adam sa  vo svojich vyjadreniach netají tým, že s Nikolou plánujú spoločnú budúcnosť. „Na to milovanie je chuť už takmer od začiatku. No keďže spolu plánujeme niečo do budúcna, tak to nechávam čisto na nej, ako správny džentlmen,“ poznamenal mladík, ktorý však na prvý pohľad ako gavalier nepôsobí.

Kráska sa však o svojich citoch vyjadruje opatrnejšie. „Jasné, že tam je chémia,“ reagovala Nikola, keď mala svoj vzťah k Adamovi vysvetliť. Zrejme si necháva pootvorené zadné dvierka. Podľa našich informácií ju totiž doma čaká partner, s ktorým sa síce pred odchodom na Farmu pohádala, no nešlo o definitívny rozchod. „Verí, že ju získa späť a dajú všetko do poriadku. Na Adama veľmi žiarli,povedal zdroj z okolia dvojice.

Tip: Pozrite si čo dáva Markíza dnes večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu