Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Exnevesta Marianna Vadkertiová 11 rokov netušila, ako zomrel jej tatko

O zavraždení otca sa dozvedela po 11 rokoch z novín. Zobraziť galériu (9)
O zavraždení otca sa dozvedela po 11 rokoch z novín.

DVORY NAD ŽITAVOU/TVRDOŠOVCE - Bol zavraždený. Chladnokrvne a surovo mu ktosi podrezal krk! Po prvý raz sa šokujúcu skutočnosť o smrti svojho biologického otca dozvedela vyradená súťažiaca z markizáckej šou Nevesta pre milionára Marianna Vadkertiová (22) včera z Nového Času. Celých jedenásť rokov ju matka udržiavala v domnienke, že Ladislav Juhász († 35) sa upil na smrť... Prečo jej tajila pravú príčinu jeho úmrtia?

„Kedy a čo svojej dcére poviem, je výlučne moja vec. Keby som uznala za vhodné, aby o tom Marianna vedela, tak jej to poviem. No v tom období sme už žili nový život s mojím druhým manželom a nepovažovala som za potrebné informovať o tej tragédii aj dcéru,“ vysvetľuje svoje rozhodnutie Mária Vadkertiová (40).

Tvrdí, že jej dcéra si na otca-alkoholika nepamätá. „Rozviedli sme sa, keď mala Marianna rok. Ani dovtedy, kým žil s nami, ju nikdy nepohladil, nekúpil jej čokoládu...“ spomína Mária na obdobie spred vyše dvadsiatich rokov, keď bola za Ladislava vydatá. Ich manželstvo stroskotalo pre alkohol, ktorému Ladislav nedokázal odolať. Po rozvode sa druhý raz oženil a opäť rozviedol.

Pani Mária má o jeho ďalších životných peripetiách iba strohé informácie, keďže za spoločnou minulosťou s týmto mužom urobila hrubú čiaru. „Aj o jeho zavraždení som sa dozvedela iba od známych. Nebola som ani na jeho pohrebe,“ priznáva. Aká bola reakcia Marianny, ktorá sa až včera zo stránok novín dozvedela, že jej otec zomrel násilnou smrťou? Ona sama sa k tomu odmieta vyjadriť, jej mama však hovorí za ňu: „Vôbec nič to s ňou neurobilo. Veď s biologickým otcom nemala žiaden citový vzťah. Len sa ma opýtala, či je to pravda,“ konštatuje pani Vadkertiová.

Ktovie, či by sa Marianna dozvedela pravdu aj vtedy, keby sa neprihlásila do markizáckej šou? Veď vďaka nej sa stala na Slovensku známa a mnohé tajomstvá z minulosti sa pred ňou zrazu odkrývajú. Napríklad aj to, že jej nebohý otec má syna Gabriela, ktorý práve dnes oslávi plnoletosť. A Marianna svojho nevlastného brata ani nepozná.

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu