Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Exnevesta Vadkertiová porušila zmluvu s Markízou: Zaplatí milión?!

Marianna sa sobášom s milionárom mohla dostať medzi horných desaťtisíc. Zobraziť galériu (4)
Marianna sa sobášom s milionárom mohla dostať medzi horných desaťtisíc.

BRATISLAVA - Tá si teda poriadne zavarila! Marianna Vadkertiová (22) sa nielenže nestane nevestou milionára Jana Novotného (28), ale možno príde aj o posledný halier! Televízia Markíza sa totiž rozhodla, že ju poženie pred súd. Dôvod? Vážne porušenie zmluvy, ktorú Marianna s televíziou pred vstupom do šou podpísala! Aký prešľap má kontroverzná tmavovláska na svedomí?

„Hlavným dôvodom je to, že Marianna poskytovala rozhovory do rôznych časopisov ešte predtým, ako bola odvysielaná včerajšia epizóda z Nevesty pre milionára, v ktorej ju Jan pošle domov,“ zdôvodňuje hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Naráža na skutočnosť, že úspešná televízna šou sa nakrúca s dvojtýždňovým predstihom a kým televízia neodvysiela ceremóniu ruží, súťažiaca sa podľa zmluvy nesmie stýkať s novinármi a poskytovať rozhovory. „Marianna sa zmluvne zaviazala, že všetky verejné vyhlásenia, rozhovory, prezentácie týkajúce sa relácie bude konzultovať s Markízou,“ konštatuje Semjanová. Extravagantná Žitavskodvorčanka si však pustila ústa „na špacír“ a hneď po vylúčení zo súťaže si vylievala zlosť na Jana i celú šou cez médiá. A teraz za to bude pykať!

„Keďže Marianna poskytla niekoľko rozhovorov médiám v období, keď ešte na obrazovkách televízie Markíza v šou účinkovala, celú záležitosť sme postúpili na právnu expertízu a zvažujeme podanie žaloby,“ netají zámer Markízy jej hovorkyňa. V prípade, že Markíza žalobu na Mariannu Vadkertiovú za porušenie zmluvy podá a súd vyhrá, výrečná čiernovláska bude musieť zaplatiť pokutu jeden milión slovenských korún!

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu