Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Tajomstvo exnevesty Vadkertiovej: Záhadná smrť otca!

Marianna Vadkertiová Zobraziť galériu (11)
Marianna Vadkertiová

BRATISLAVA - Vyradená nevesta pre milionára Marianna Vadkertiová (22) ukrýva pred svetom veľké tajomstvo! Smrť svojho biologického otca pred verejnosťou záhadne tají. Ona sama síce počas návštevy boháča Jana Novotného (28) v Dvoroch nad Žitavou vysvetlila úmrtie svojho tatka tým, že sa „upil na smrť“, no pravda je omnoho hrozivejšia. Jej otec bol brutálne zavraždený! „Nebudem hovoriť o niečom, čo nie je dôležité,“ vyhŕkne Mariannina mama Mária (40). Aká je teda pravda?

Skutočnosť pozná len Mariannina rodina, a tá sa o nej rozhodla mlčať. Nech sa deje čokoľvek. „To je taká dávna minulosť, že sa už ani neoplatí rozoberať to,“ odvetí pani Mária na otázku Nového Času, či bol Mariannin otec skutočne chladnokrvne zavraždený, alebo sa „iba“ upil na smrť. O záhadnej smrti Marianninho biologického otca však vie svoje náš zdroj, ktorý si neželá byť menovaný: „Stalo sa to asi pred dvadsiatimi rokmi. Myslím, že pri nejakej hádke alebo bitke mu ktosi podrezal krk.“

O niekdajšom spolunažívaní nebohého s pani Máriou tvrdí, že manželia vraj nežili dobre a často sa hádali. Keď Mariannim otec zomrel, nemal ani tridsať rokov a mladá vdova zostala sama. Až neskôr sa vydala a jej nový manžel si jej dcéru adoptoval a vychovával ako vlastnú. Jej samotnej sa o dávnej bolesti hovoriť nechce. „Opakujem. Toto je moja súkromná záležitosť, nesúvisí to vôbec so šou, v ktorej účinkovala moja dcéra, takže to nechcem rozoberať,“ prízvukuje.

Zdá sa, že pani Mária chce na nepríjemnú udalosť zo svojej minulosti nadobro zabudnúť a nemieni jatriť staré rany. Na otázku, akou smrťou zomrel jej prvý manžel, odpovedá: „To je úplne bezpredmetné, aj keby bol obesený, alebo ho voda vyniesla na povrch, alebo čo...“ Jej dcéra - výstredná čiernovláska z úspešnej markizáckej šou Nevesta pre milionára - sa k nepríjemnej téme taktiež odmieta vyjadriť.

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu